Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
brisači, prva, gas!!
Savršeno brate; brisači, prva, gas!!
I zatvoris oci da mozes u miru na rucak doma
eh da Tomi_ZG sad si me podsjetio morat ču si i ja neku mali sjekiru pod sic stavit ili neki kilo ključ... prošle god prvo se vozim kroz Borovje bilo je oko pola noći i napadne me čopor gamadi iz čista mira, normalno uredno samse vozio nit imam protočni spuh ni ništa.. u zadnji čas sam uspio pobječ.. tj dana posle toga tu u Retkovcu neki cigan sa BMW mi izleti iz sporedne ulice i oduzme mi prednost ja po sireni a on stane gleda u retrovizor a ja mu pokazujem kao rukom silud ovo ono.. lik izađe van ja po gasu opet..i zadnje u Trnavi menei frenda napo neki debil i natuko frenda valjda zato kaj ga je krivo pogledo jer je lik ružan kok**ra*.. od onda smišljam šta uzet sa sobom da mi je odma isti čas pri ruci i da mogu nekom polomit sve kosti kad mi se opet tak neš desi.. imam ja inače ključ za skidat variomat ispod sica htio sam onom ciganu porazbijat cijelog BMW-a al sam bio sam pa me malo trta bilo.. da je još neko bio samnom ubio bi i njega i ušo bi mu u BMW i zakuco se u stup. pa nek se onda kurči po Dubravi.. gamad ciganska.. e da nisam napiso i šta je najgore cigan me još gledo u oči kad je izletavo van nije da je slučajno ili da nije gledo.i umjesto da ide po gasu pederčina kilavi.. sljedeči put ako mi se tak neko nađe kurčit porazbijat ču mu cijeli auto pa makar i ja dobio batine..
Ti ko da si magnet za takvu vrstu pi#darija Kad te krene te krene,baš sam se sad sjetio onog u Gorici kad si isto skoro ni kriv ni dužan na#ebo
Najbolje oruzje koje mozes nosit sa sobom su martensice, nakon prvog suta svi ce ti se smilovat..
filmic uopce nije namjesten