Pozdrav decki, evo nazalost sad popodne su mi starci imali totalku s autom, sva sreca nikome nista svi skoro pa i bez ogrebotine prosli.
Pitao bi vas da me netko uputi tko ima iskustva kakva je sad procedura s osiguranjem. Naime auto je totalka (nissan navara) okrenuo se par puta i neprepoznatiljiv je. Sto kogu ocekivat kao probleme jer znam da ce se auto kuca pod svaku cijenu htijet izvuc od isplate stete. Dali one u cjelosti isplate vrijedost auta i koliko uopce traje procedura?
hvala
Auto kuca nema nikakve veze sa tobom vise
Mozda si mislio osiguravajuca kuca
Pa dobit ces dvije ponude ....jednu da zadrzis auto i nesto kn. I drugu da ti isplate cijeli iznos i uzmu auto.
Naravno auto ide po njihovim tablicama ....za tu godinu,motor,opremu...
Ako ti starci nisu krivi angazirat odvjetnika i trazi naknadu za strah,bolove itd....
Ja sam bio uzeo dio novca i onda auto jos prodao kompletno tako da sam dobio kao da sam ga prodao po dobroj cijeni.....Naravno ne prihvatis odmah prvu ponudu vec se malo natezes sa njima....
E,sad ako je auto na leasing onda ih mozes kontaktirat auto kucu pa mozes uzet drugi uz malo vecu ratu ......
Ali prvo moras vidit policijski zapisnik jer o njemu puno toga ovisi....znaju se osiguranja izvlacit na podjeljenu odgovornost i sl...