Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
issssssssss pa vidi mog stalkera i crvenu srku 150 dva nikad prezaljena skutera sa najvecom povijesti koje se uvjek rado prisjetim ahhhhh e to su bili dani kojih se treba sa gustom prisjetit e stvarno nema di nas nije bilo sto trijeznih sto mrtvih pijanih.... proputovali smo pol HR sa nakitanim pedesetkama i nije nas nikad bilo briga dal bu kai krepalo a bilo je i toga nekom vise nekom manje i to kilometrima daleko od kuce ali zajednickim snagama samo uviek na cesti rjesili problem i gas dalje....sve do jedne voznje bila je avantura do avanture a da ne velim jos uz to dani i noci serafljenja da bi se sutradan mogli vozit.kolko smo samo krvi ostavili horvat i ja na njegovom roxu i mom stalkeru al zato smo zajedno okrenuli preko 100000km sa ta dva skutera
Ja sam za okup definitivno ,stvarno bi volio neke ljude opet vidjet i popit koju. Nema veze što se vozi sve dok su 2 točka!
Jbg ti jedini imaš nešto jače, a i na redu si da svratiš u ZG okolicu
evo još jedna DOTTORE serija
bogami je dobro ogladioo
Roby, Kristina me opet sjetila kako je kao iskusan šofer (bez vozačke) uspjela u zadnji čas izbjegnut direktni sudar sa klizečom Lunom i klizečim Robertom na asfaltu u onom zavoju na zagorje tour-u