Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Moj osvrt na život proveden uz MojSkuter.com

<< < (11/16) > >>

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 02 Travanj, 2012, 12:09:15 ---dottore! a ja i ti od nene od zaboka do doma po mrklom mraku, ijedan i drugi bez svjetla, nacugani, fol gas po staroj zagorskoj...  :toothy12:

--- Kraj citata ---

te situacije se vise od pol ni ne sjecam u kakvom stanju smo bili znam samo da smo gadjali cestu ko corave kokosi  :laughing7:

jel tad stalker umro na pol puta il drugi put kad smo isli  ;D

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 02 Travanj, 2012, 12:26:00 ---te situacije se vise od pol ni ne sjecam u kakvom stanju smo bili znam samo da smo gadjali cestu ko corave kokosi  :laughing7:

jel tad stalker umro na pol puta il drugi put kad smo isli  ;D

--- Kraj citata ---

ne, to je drugi put bilo! Taj put je i SlowRider bio s nama  :toothy3:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 02 Travanj, 2012, 12:32:14 ---ne, to je drugi put bilo! Taj put je i SlowRider bio s nama  :toothy3:

--- Kraj citata ---

e da da sad sam se sjetil hahahaa sad bas vrtim taj put u glavi i scenu kak sam vas pokusavo stic i odjednom samo buuuuuuuu  :laughing7:

jbt ko zna di nam je slow i on je samo najednom nesto i s njim smo prosli scene za pamcenje  :toothy9:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 02 Travanj, 2012, 12:37:29 ---e da da sad sam se sjetil hahahaa sad bas vrtim taj put u glavi i scenu kak sam vas pokusavo stic i odjednom samo buuuuuuuu  :laughing7:

jbt ko zna di nam je slow i on je samo najednom nesto i s njim smo prosli scene za pamcenje  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Čul sam se s njim neki dan, on je odj#bo forum i skutere, ima jedino za sebe kaj vozi i to je to. Uglavnom krenuo dalje u životu  :)

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 02 Travanj, 2012, 12:44:32 ---Čul sam se s njim neki dan, on je odj#bo forum i skutere, ima jedino za sebe kaj vozi i to je to. Uglavnom krenuo dalje u životu  :)

--- Kraj citata ---

lago bi kad bi reko da mi to nije nis cudno  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju