Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Moj osvrt na život proveden uz MojSkuter.com
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 02 Travanj, 2012, 12:09:15 ---dottore! a ja i ti od nene od zaboka do doma po mrklom mraku, ijedan i drugi bez svjetla, nacugani, fol gas po staroj zagorskoj... :toothy12:
--- Kraj citata ---
te situacije se vise od pol ni ne sjecam u kakvom stanju smo bili znam samo da smo gadjali cestu ko corave kokosi :laughing7:
jel tad stalker umro na pol puta il drugi put kad smo isli ;D
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 02 Travanj, 2012, 12:26:00 ---te situacije se vise od pol ni ne sjecam u kakvom stanju smo bili znam samo da smo gadjali cestu ko corave kokosi :laughing7:
jel tad stalker umro na pol puta il drugi put kad smo isli ;D
--- Kraj citata ---
ne, to je drugi put bilo! Taj put je i SlowRider bio s nama :toothy3:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 02 Travanj, 2012, 12:32:14 ---ne, to je drugi put bilo! Taj put je i SlowRider bio s nama :toothy3:
--- Kraj citata ---
e da da sad sam se sjetil hahahaa sad bas vrtim taj put u glavi i scenu kak sam vas pokusavo stic i odjednom samo buuuuuuuu :laughing7:
jbt ko zna di nam je slow i on je samo najednom nesto i s njim smo prosli scene za pamcenje :toothy9:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 02 Travanj, 2012, 12:37:29 ---e da da sad sam se sjetil hahahaa sad bas vrtim taj put u glavi i scenu kak sam vas pokusavo stic i odjednom samo buuuuuuuu :laughing7:
jbt ko zna di nam je slow i on je samo najednom nesto i s njim smo prosli scene za pamcenje :toothy9:
--- Kraj citata ---
Čul sam se s njim neki dan, on je odj#bo forum i skutere, ima jedino za sebe kaj vozi i to je to. Uglavnom krenuo dalje u životu :)
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 02 Travanj, 2012, 12:44:32 ---Čul sam se s njim neki dan, on je odj#bo forum i skutere, ima jedino za sebe kaj vozi i to je to. Uglavnom krenuo dalje u životu :)
--- Kraj citata ---
lago bi kad bi reko da mi to nije nis cudno ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju