Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Moj osvrt na život proveden uz MojSkuter.com

<< < (10/16) > >>

2TDottore:
o da i avanturica sa superbosnom nije za zaboravit.kad malo bolje rezimiramo stvari najvise problema smo imali sa robijem i sa kultnom lunom  :laughing7:

Drnda:

--- Citat: dhorvat - 30 Ožujak, 2012, 02:33:28 ---Znači fic zaj#bancija još uvijek nije otišla u penziju

E da mi je nać slike kad je joža potegnul crtu po ferrariju tu u Celju  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
Mislis Fic i Ferarri modena  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

imam ja slike malog pohabnog ferarrija f430  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

robert:

--- Citat: 2TDottore - 01 Travanj, 2012, 19:37:10 ---o da i avanturica sa superbosnom nije za zaboravit.kad malo bolje rezimiramo stvari najvise problema smo imali sa robijem i sa kultnom lunom  :laughing7:

--- Kraj citata ---
a da ne spominjemo aeroxa koji se dimio iz instalacija, pa onda stalkera bez struje na samoborskoj kad nas je murija pitala za papire!
ipak je moja luna kao serijski kinez prešla prva gorski kotar i stigla do grobnika a za njom stalker i na kraju sp180! :laughing6:
dok su gilere krepavale ja se vozio

2TDottore:

--- Citat: robert - 01 Travanj, 2012, 20:41:25 ---a da ne spominjemo aeroxa koji se dimio iz instalacija, pa onda stalkera bez struje na samoborskoj kad nas je murija pitala za papire!
ipak je moja luna kao serijski kinez prešla prva gorski kotar i stigla do grobnika a za njom stalker i na kraju sp180! :laughing6:
dok su gilere krepavale ja se vozio

--- Kraj citata ---

da da svega je bilo samo se treba malo prisjetit a kad bi sve stavili na hrpu mogli bi nas par napisat knjigu Zgode i Nezgode a imala bi valjda bar 500 strana  :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 02 Travanj, 2012, 11:12:34 ---da da svega je bilo samo se treba malo prisjetit a kad bi sve stavili na hrpu mogli bi nas par napisat knjigu Zgode i Nezgode a imala bi valjda bar 500 strana  :laughing7:

--- Kraj citata ---

dottore! a ja i ti od nene od zaboka do doma po mrklom mraku, ijedan i drugi bez svjetla, nacugani, fol gas po staroj zagorskoj...  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju