Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Moj osvrt na život proveden uz MojSkuter.com
dhorvat:
E, od kuda da počnem - pa opet od početka, naravno :toothy3:
Bilo jednom davno kad smo cijeli dan uživali u generalkama... divili se kako je sve ko novo, a prošlo puno kilometara...
...pa su se neke stvari znale i zapalit... :strujic:
Bilo je tu i predugih getriba i skurenih kuplunga... :toothy3:
...pretvrdih kuplung-federa :toothy12: A nismo imali nikakav alat da ih stavimo ili skinemo (osim dva šerafcigera, žice i puno mišića) :omfg:
Al bilo je i kemijanja oko stajlinga... :laughing6:
...home-made alata za izvlačenje lagera... :toothy11:
...i crtanja dashboarda... :laughing7:
Bilo je i sprdavanja na račun zbunjenih forumaša... :laughing3:
(ovo nije užareno nego rđavo :icon_tongue:)
--> NASTAVAK ISPOD <--
dhorvat:
Ali bilo je i nezaboravnih turneja kroz lepe ti je Zagorje zelene...
Pa solo vozikanja po našoj okolici sa ljepšom polovicom, danas majkom mog sineka... :binkybaby:
...nikad zaboravljen put u Rijeku brzinom "najslabije karike" (serijska Luna Vision 1)
...nasumičnih vožnjica od 200-injak kilometara sa dugotrajnim nagovaranjem tipa: ->idemo do Novog Marofa? Može! -< :toothy12:
...ali bilo je tu i žešćih avantura koje su začudile i zbunile naše SB kolege forumaše :icon_biggrin:
(jbg, sfalelo je drvi za roštilj :drunken_smilie: )
...pa bi pozvali ekipu sa foruma da dođe u naše krajeve... ovo su Divlje Vode na Žumberku :happy3:
No uvijek je netko trebao pomoć, makar i moralnu, da razradi kit, a nije nas ni jednoznamenkasti broj Celzija spriječio da to uradimo. Bitno je znat se zagrijat prije borbe :occasion14:
Tko ga je vidio, nije ga vidio... Najstartniji base Aerox kojeg sam ikad vozio - Aerox od legendarnog SlowRidera
...netko je kometnirao da mi je higijena motora uvijek bila važna :laughing9: Eto, ta zvijer od serijskog spuha me prati i dan danas :help:
Nadam se da se velik dio "stare" ekipe našao u ovim slikama i bar nakratko vratio u moje "zlatno doba" na MS forumu. Bit ću tu kao pomoćno smetalo, a kome smeta nek klikne na ovu kućicu dolje desno di piše "prijaviti moderatoru" :glasses9:
E da! Jadno pitanje. Ima da netko nastavi ovu tradiciju foruma. Ko se javlja? :invasion: :upsopetja:
mario_f15:
svaka cast na ovome ! sad si mi jos vise prirasto srcu :love4:
:P
igor.sb:
MS u EU
raspad sistema :zivili: :zivili:
:hello: :hello:
ps...fic je legenda
robert:
horvat, zaboravio si na ovo
Navigacija
[0] Lista Poruka