Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Moj osvrt na život proveden uz MojSkuter.com

<< < (6/16) > >>

dhorvat:

--- Citat: veka84sb - 30 Ožujak, 2012, 10:38:58 ---Ja sam za okup definitivno ,stvarno bi volio neke ljude opet vidjet i popit koju. Nema veze što se vozi sve dok su 2 točka!

--- Kraj citata ---

Jbg ti jedini imaš nešto jače, a i na redu si da svratiš u ZG okolicu  :icon_tongue:

veka84sb:

--- Citat: dhorvat - 30 Ožujak, 2012, 11:40:18 ---Jbg ti jedini imaš nešto jače, a i na redu si da svratiš u ZG okolicu  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Ma da bi riječ rekao! Da moj red još odavno .... nagovorit ću kuma da jedan vikend dođemo malo do tebe. Nemoj da se naljutim pa dođem Baotianom i ponesem metar drva ,gemišt i roštilj!

Tomi_ZG:
Super je tema  :icon_thumright:
Baš se vidi da ste bili ekipa za za#ebanciju i vožnju kud god,a i za malo popit  ;D

veka84sb:
Živjelo se drugačije ,benzin je bio 8-9kn  nije bilo žene djece i računa za plaćanje ,naše vrijeme je polako prolazi ,na novim generacijama je da nastave tradiciju . Forum upravo tome služi ,upoznavanje ,dogovore zafrkanciju i učenje!

ivanm:

--- Citat: veka84sb - 30 Ožujak, 2012, 13:00:45 ---

--- Kraj citata ---
slikajte sad pumpe da možete svojoj djeci pokazivat kak je bilo jeftino kad ste bili mladi i kad bude benzin 50kn/l... :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju