Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Moj osvrt na život proveden uz MojSkuter.com

<< < (5/16) > >>

veka84sb:
2TDottore pa i ti među živima ;)  . Često se pitam dali je moja Runnerica još na životu? Dali netko zna šta o njoj?

2TDottore:
a evo ja sam uviek tu negdje al ni blizu tak utjecajno ko prije kad nemas s kim se zajebavat ko nekad  :) uspio sam nekak nagovorit horvata da se vrati da proba okupit staru ekipu da se malo prisjetimo starih dana  :toothy9:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 30 Ožujak, 2012, 09:39:39 ---issssssssss pa vidi mog stalkera i crvenu srku 150 dva nikad prezaljena skutera sa najvecom povijesti koje se uvjek rado prisjetim  :)

ahhhhh e to su bili dani kojih se treba sa gustom prisjetit  :)

e stvarno nema di nas nije bilo sto trijeznih sto mrtvih pijanih....  :laughing7: proputovali smo pol HR sa nakitanim pedesetkama i nije nas nikad bilo briga dal bu kai krepalo a bilo je i toga nekom vise nekom manje i to kilometrima daleko od kuce ali zajednickim snagama samo uviek na cesti rjesili problem i gas dalje....sve do jedne voznje bila je avantura do avanture a da ne velim jos uz to dani i noci serafljenja da bi se sutradan mogli vozit.kolko smo samo krvi ostavili horvat i ja na njegovom roxu i mom stalkeru al zato smo zajedno okrenuli preko 100000km sa ta dva skutera  ;D

--- Kraj citata ---

naježil sam se, u qurac  :'(

2TDottore:
ja mislim tj. znam da bi se svakak trebali sad kad jos malo zatopli probat skupit u cim vecem broju da nabacimo neku voznjicu i druzenje ko u stara dobra vremena nije se nista specijalno dogodilo sta jos uviek nemremo ponovit osim kai nam fale kultni motori  ;D

veka84sb:
Ja sam za okup definitivno ,stvarno bi volio neke ljude opet vidjet i popit koju. Nema veze što se vozi sve dok su 2 točka!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju