Općenito > Generalno o skuterima

Ditech - DA - NE ?

<< < (7/10) > >>

malagutif10:
a jbg meni se svidio, a ovo sto se tice plastika, nije sklopljen do kraja, covjek mjenjo dizne pa bio rastavljen , fali jos po koji saraf, nije bas uklopljeno

maki 225:
Dobro f12 i sr nebo i zemlja razlike pa te zbog toga razumije, sto duze gledam sve vise geskica vidim  :glasses9:
Nisu njegove ručke i moraš si nabaviti plastiku ispod sata  :toothy10:

malagutif10:

--- Citat: maki 225 - 04 Travanj, 2012, 22:29:55 ---Dobro f12 i sr nebo i zemlja razlike pa te zbog toga razumije, sto duze gledam sve vise geskica vidim  :glasses9:
Nisu njegove ručke i moraš si nabaviti plastiku ispod sata  :toothy10:

--- Kraj citata ---
ma znam , nije on jos kupljen skroz, covjek mi dao da vozam jedno 7 dana pa da mu onda platim ako mi se svidi, on nema vremena da ga voza i da proba pa dao meni,ja njeg mogu sad vratit,al opet mi se svidja,i nema kod nas za te pare bas bas extra motora,svaki al bas svaki ima neke mane,vecina nema papire . a cilj mi je bio da se rijesim f10-tke,lakse mi je opet prodat sr sa papirima nego ono bez papira,ako me razumijes na sta mislim

Grale:
maki vjeruj mi ovaj ditech je savršenstvo za par komada kojih sam ja vidio ovaj vikend...katastrofa,sve sama groblja... ;D
na ovom sr-u ne vidim baš neke mane,jedino šta nema naljepnice i original ručke,al to je najmanji problem...bitno je da je mašina dobra,naravno ako je...

malagutif10:
sto se masine tice sad za sad nemam nikakvih velikih problema,malo me ler gas zeza pa se zna ugasiti, al napravit cu to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju