Općenito > Generalno o skuterima
Ditech - DA - NE ?
Domba:
Koliko ja mislim ditech je skuter koji se vozi kao serijala, tj skidaj blokade i vozi i nista ne sarafaj. I uz redovo odrzavanje i sipanje normalnog (ne iz kojekavih kanistara ili sumljivih benziskih) benzina i dobro uglja mora trajati. I naravno preporucene svijecice mjenjati kada treba i to je to. Sjedi uzivaj i vozi.
A ako ces tunirati IE, onda otvori kesu i kupi drugi CDI i ostalo sto treba da radi nema tu kemije puno kao kod karbova.
div:
Ma sve bu ok nek si ga ti kupio SRETNO . :super:
escobar:
jednom ditech...nikad više :'(
carb je carb :headbang:
malagutif10:
Evo slike od Aprilie,ja sam zadovoljan,reg. trajno, 2005. godiste,dao sam malagutija f10 bez papira i 1100 km , tj. kosta 1500 km.
maki 225:
--- Citat: malagutif10 - 30 Ožujak, 2012, 00:01:20 ---Pozdrav,sutra bi trebao kupiti Apriliu SR 50 Ditech 2005.godiste,u Perfektnom stanju, pogledao sam motor stvarno je extra, ima i nesto tuning dijelova ali nista posebno, Motor Kosta 1500 KM,e sad nezz sta da radim , neki kazu ditech nevalja , neki kaze nije lose. sta vi kazete,isplatil se kupovati, i jos motor je trajno registrovan.
Znaci ditech da ili ne. ,
--- Kraj citata ---
Prijatelju dalekooo je on od ovoga što si napisao,vidi se da je po njemu puno drkano,pola šarafa fali na plastikama,farban,zguljen,unutarnje plastike izbljedile,lijevi zadnji žmigavac,montizer zadnji farban. :toothy10:
Nemoj se ljutit ali mislim da si previše dao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju