Općenito > Generalno o skuterima
Ditech - DA - NE ?
malagutif10:
Aj kazite, zanima me hocu li se zeznuti ako ga uzmem ili necu, recite sta valja/nevalja?
Bas me zanima,kada sam uzimao malagutija svidio mi se i na kraju sam se zeznuo.
Recite mi jel cijena realna, jel se isplati kupiti.
maki 225:
--- Citat: malagutif10 - 04 Travanj, 2012, 23:15:52 ---Aj kazite, zanima me hocu li se zeznuti ako ga uzmem ili necu, recite sta valja/nevalja?
Bas me zanima,kada sam uzimao malagutija svidio mi se i na kraju sam se zeznuo.
Recite mi jel cijena realna, jel se isplati kupiti.
--- Kraj citata ---
Prijatelju ja bi ti preporucio da vratis ako mozes,trebas dobro sve provjeriti,evo ja sad baš svog prodao al on je u savršenom stanju i par novih dijelova za 1200km registriran i sve.
Potraži malo još dalje lako je opet uzet sr-a ako nenađeš ništa drugo :icon_thumright:
Grale:
--- Citat: maki 225 - 05 Travanj, 2012, 12:12:21 ---Prijatelju ja bi ti preporucio da vratis ako mozes,trebas dobro sve provjeriti,evo ja sad baš svog prodao al on je u savršenom stanju i par novih dijelova za 1200km registriran i sve.
Potraži malo još dalje lako je opet uzet sr-a ako nenađeš ništa drugo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
neznam zašto ga tolko odgovaraš od kupovine...
neg ga uzme,đabe će se vozit u školu,na kavu itd...još je i gorivo jeftinije kod njih...
ako veli da je mjenjan injektor to je još jedan plus...ako odjebe pumpa,uzme polovnu za 300-400 kn...
ostali troškovi održavanja ko i kod ostalih skutera...
jedino šta kaže za ler gas,ditech se nebi nikad smio gasit na leru,al nek proba resetirat tps pa nek vidi onda...
shegy:
gledaj ako skuter ljepo pali i ljepo ide, uzimaj, ak odjebe pumpa uzmi novu pumpu. sta sad. (nemos se sam vozit, moras malo i dat)
a ti maki napao j#bote ko da znas da baš taj nevalja pa nezelis da kupi
(a mozda i znas ) :toothy3:
maki 225:
Nista,onda cemo sačekat još neko vrijeme pa čemo viditi kolko če se vozati i ler na ditechu mora bit konstantan,nesmije se ugasiti. :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju