Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
O sused,aj da si i ti predstavil svog,sad se bumo vozili
jep, da se i ja nadovežem.. sve je ljepo oprano od zmazanoče sa naftom, stavljen 72cc kit i još dodatno namazani svi dihtungi sa diht masom za svaki slučaj.. glava je jebački stegnuta tak da tu nema više dotezanja... sad samo treba stavit na skuter i probat nema kaj kad ja radim sve mora bit pic pic..
oooo josipi svaka čast , lijep posao...i moj ide u utorak na regu pa bi za idući vikend planiro neko slaganje , bum i ja posliko i tak
...namazani svi dihtungi sa diht masom za svaki slučaj.. glava je jebački stegnuta tak da tu nema više dotezanja...
Diht masa se ne koristi ako imaš nove brtve i sve ispravno , glava se ne smije pretegnuti pogotovo ako je kit potpuno novi .
glava se ajmo reci " normalno" dotegne.. i postelaju ventili.. a nakon 100-tinjak km pozeljno je dotegnut glavu, te prestimat ventile.. kao sto se je prilikom stavljanja novog cilindra i klipa zajedno sa karikama pozeljno sipat 15w40 mineralno ulje, koje se takdjer mjenj nakon kojih 300-tinjak km..
Opa lepo lepo,vidi mojih naljepnica sta se sjaje Sad bus bil brzi od mene
ko nove su,oduvijek sam bil brzi od tebe sad bum jedno jos brzi
identičan ko moj...jel se i tebi zakuca do 60 i sitno i neki zvuk iz getribe ima ?