Tehnički kutak > Garaža

Devetka 82cc :D

<< < (14/15) > >>

gilera50:
koliko ti je kit ubrzao motor na kranjoj,i kakav sada ima sut?

Josip-zg:

--- Citat: steeef - 13 Veljača, 2013, 17:09:17 ---pa onda u čem je problem ak ste i sami to nazvali fušerskim poslom,hahaha

moja je doživjela istu sudbinu,stari cjepal drva,ja mu fino velim daj se malo pomakni pa da maknem skuter..veli on evo evo sad i kak je lupil tak je cjepaica frknula i potrla svijetlo..reko sad ga ni netrebam više makivat  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

fus je nazvan zbog brze zarade "sastrane" a ja sam tebe skuzio da smo to kao sfusarili i "ne dobro" napravili :DD  a vidi se sve zbog ceg je krenula rasprava nemas se sad kaj izvlacit :P haha a moja je stajala na polici u garazi dok nije opala :D :D

--- Citat: gilera50 - 13 Veljača, 2013, 17:26:49 ---koliko ti je kit ubrzao motor na kranjoj,i kakav sada ima sut?

--- Kraj citata ---

jako dobar start....a brijem jedno 10 km/h.....iso je realnih 75 km/h  ne po "baotian cajgeru"

gilera50:
Pa dobro je too,ja sebi isto mislim neki kit stavit pa pitam,jesi kakve druge rolice stavlja?

Josip-zg:

--- Citat: gilera50 - 13 Veljača, 2013, 20:03:49 ---Pa dobro je too,ja sebi isto mislim neki kit stavit pa pitam,jesi kakve druge rolice stavlja?

--- Kraj citata ---

da  malo lakse

gilera50:
ok,hvala  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju