Tehnički kutak > Garaža
Devetka 82cc :D
gilera50:
koliko ti je kit ubrzao motor na kranjoj,i kakav sada ima sut?
Josip-zg:
--- Citat: steeef - 13 Veljača, 2013, 17:09:17 ---pa onda u čem je problem ak ste i sami to nazvali fušerskim poslom,hahaha
moja je doživjela istu sudbinu,stari cjepal drva,ja mu fino velim daj se malo pomakni pa da maknem skuter..veli on evo evo sad i kak je lupil tak je cjepaica frknula i potrla svijetlo..reko sad ga ni netrebam više makivat :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
fus je nazvan zbog brze zarade "sastrane" a ja sam tebe skuzio da smo to kao sfusarili i "ne dobro" napravili :DD a vidi se sve zbog ceg je krenula rasprava nemas se sad kaj izvlacit :P haha a moja je stajala na polici u garazi dok nije opala :D :D
--- Citat: gilera50 - 13 Veljača, 2013, 17:26:49 ---koliko ti je kit ubrzao motor na kranjoj,i kakav sada ima sut?
--- Kraj citata ---
jako dobar start....a brijem jedno 10 km/h.....iso je realnih 75 km/h ne po "baotian cajgeru"
gilera50:
Pa dobro je too,ja sebi isto mislim neki kit stavit pa pitam,jesi kakve druge rolice stavlja?
Josip-zg:
--- Citat: gilera50 - 13 Veljača, 2013, 20:03:49 ---Pa dobro je too,ja sebi isto mislim neki kit stavit pa pitam,jesi kakve druge rolice stavlja?
--- Kraj citata ---
da malo lakse
gilera50:
ok,hvala :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju