Tehnički kutak > Garaža
Devetka 82cc :D
steeef:
--- Citat: kkihalic - 13 Veljača, 2013, 16:44:49 ---e moj štefek , da mi skidamo mašinu i na stol trebalo bi nam 6 sati za sve to...a svi radimo i jedva uhvatimo vremena i tak da slažemo a kamoli poprave...
--- Kraj citata ---
tak budete i skužili da vam treba manje za skinut mašiu
(otpjoit sajlu bremze,izvadit karb iz prirubnice,ištekat vakum iz prirubnice,otšarafit amortizer,skinut spuh i skinut osovinu nosača motora,nekih 15 20 min) nego za namještat se okoloi grbit i napikavat dijelove..
haha,ak vam samo za to treba 6 sati onda ste pravi majstori ;)
@ josip, ovo za font je bila sprdnja, don't hate me :moli:
samo oću reć iz iskustva da vremenski netreba ništ dulje ak ju skineš a napravi se kvalitetniji posel..
Josip-zg:
znam da je zato i i velim da su tam normalna slova i slike :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
a pojasni mi zasto ovo govoris u mnozini kihalicu,dal to ima veze samnom i zvonkecom????
ovo smo jednostavno zakljucili da necemo skidat masinu,nije uopce pitanju bilo vremenski duze-krace
steeef:
svima se obraćam kad ste se okomili na mene ko da sam rekel da nemate pojma i da neznate otšarafit par šarafa sa skutera :)
on je pisal da svi radite,nemate vremena vo no pa sam i ja nastavil u množini..
rekoh,nisam nikog vrijeđal,komentiral sam način rada i toe to.
a kae s tvojim štopom,di je fasoval? :toothy3:
Josip-zg:
--- Citat: steeef - 13 Veljača, 2013, 16:58:40 ---svima se obraćam kad ste se okomili na mene ko da sam rekel da nemate pojma i da neznate otšarafit par šarafa sa skutera :)
on je pisal da svi radite,nemate vremena vo no pa sam i ja nastavil u množini..
rekoh,nisam nikog vrijeđal,komentiral sam način rada i toe to.
a kae s tvojim štopom,di je fasoval? :toothy3:
--- Kraj citata ---
ne,to si se ti okomil na nas da fusarimo da ne radimo dobro haha,ja sam ti samo htio objasnit zasto nismo htijeli skidat masinu,al i dat primjer da inace skidamo i sve tip top radeno hehe to stavio tak par slika da ozivim temu s "fusom" da vide ljudi da je i to moguce,znaci opravdani nacin rada :glasses9: :glasses9:
ma popucane su skroz od stopa i zmigavaca,a "crvena" mi je malo vise napukla slucajno :D dok nije bila na motoru i tak kak je vec motor raskopan,i kak se slaze,onda da ih probam nabavit u barem malo boljem stanju
steeef:
pa onda u čem je problem ak ste i sami to nazvali fušerskim poslom,hahaha
moja je doživjela istu sudbinu,stari cjepal drva,ja mu fino velim daj se malo pomakni pa da maknem skuter..veli on evo evo sad i kak je lupil tak je cjepaica frknula i potrla svijetlo..reko sad ga ni netrebam više makivat :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju