Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: stelanje malossi mhr replice...  (Posjeta: 703 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline BrZi_46

• Tržnica : (+2)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: svasta
  • MojSetup: svasta
stelanje malossi mhr replice...
« : 28 Ožujak, 2012, 17:44:36 »
naci radi se o ranerici 2002 god....a setup je sljedeci:malosi mhr replica,nardo,delerto 19ds.topova radilica s plavim polutkama...zuti federi na ser.kuplungu,rolice 5.3..i redsponge...

naci sad nez koju diznu stavit,na kojem zubu igla, i jel trebaju jos lakse rolice itd... :help: :dontknow:
« Zadnja izmjena: 28 Ožujak, 2012, 20:43:08 BrZi_46 »
stvarno mi fali ono kad ja i veva bez kaciga i rege,s navučenim kapuljačama idemo s kafe na kafu na naturpijanom BB-u i čim nas netko na semaforu krene odmjeravat pogledom, veva odmah skače sa skutera i viče: "šta gledaš, oš da te sad tu ubijem"

Offline BrZi_46

• forumski skejter
  • **
Odg: stelanje malossi mhr replice...
« Odgovori #1 : 29 Ožujak, 2012, 15:34:07 »
kaj niko ni imal taj setup da nezna??? :confused5: :dontknow: :glasses9:
naci sa iglom w9 i difuzorom 262an..koja bi dizna isla i kolko odvrnut seraf za smijesu...itd..itd..
stvarno mi fali ono kad ja i veva bez kaciga i rege,s navučenim kapuljačama idemo s kafe na kafu na naturpijanom BB-u i čim nas netko na semaforu krene odmjeravat pogledom, veva odmah skače sa skutera i viče: "šta gledaš, oš da te sad tu ubijem"

Offline Driver123

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: CpI čuning, vxr 180
« Odgovori #2 : 29 Ožujak, 2012, 15:39:18 »
dizna oko 80-84 ak imas airbox,ako je gljiva malo vise

Offline BrZi_46

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #3 : 29 Ožujak, 2012, 15:43:23 »
dizna oko 80-84 ak imas airbox,ako je gljiva malo vise
     ???

tak mala dizna malo mi je cudno?(a sad na kojem zubu jos treba igla bit..)..a probat cu sa malo vecom pa budem vido...

Offline dino73n

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Nije bed pasti,bed je ne ustati....
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Gračanica
  • Moj Skuter: Beverly 300HPE Sr50R
  • Moja Kaciga: LS2 Twister
  • MojSetup: FullSerijala
  • MojSpuh: SC08
« Odgovori #4 : 29 Ožujak, 2012, 15:55:53 »
Do kad vise ovakva pitanja...pa ne postoji odgovor na takvo nesto..mozes dobiti neku sredinu od kud da pocnes al da nastimas idealan setup bilo karburatora bilo variomata moras sam stimati,to da ide tako prodavalo bi se u jednoj kutiji sve i samo zavrnes na motor i gas.

I nisi trebao napisati stimanje MHRreplike nego stelanje narda...jer auspuh je taj koji nosi glavninu setupa na sebi.

Znaci stavi svjecicu sa oznakom 9 ili 10. stavi W7 iglu u karb i skroz je spusti, diznu za pocetak vecu,90 ili 85  smanjuj polako dok ne pogodis idealno.Uvijek steluj prvo sa vecom diznom prema manjoj jer ako probas obratno zacas mozes pogrijesiti jer cesto puta mala dizna se ucini odgovarajucom dok prevelika uvijek pokaze da nije dobra.
SCOOT NUMERO "2"
SF2 Yasuni R<>Stage6 HPC<>MHR replica LC<>Stage6 BigValve<>Dellorto 19 phbg from MHR pack<>red sponge<>Polini speedcontrol<>G2 EVO clutch<>Stage6/RT CNC bell<>extend gear<>2xME 7 Teen<>Xenon light<>KosoGpStyle

Offline BrZi_46

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #5 : 29 Ožujak, 2012, 16:33:42 »
Do kad vise ovakva pitanja...pa ne postoji odgovor na takvo nesto..mozes dobiti neku sredinu od kud da pocnes al da nastimas idealan setup bilo karburatora bilo variomata moras sam stimati,to da ide tako prodavalo bi se u jednoj kutiji sve i samo zavrnes na motor i gas.

I nisi trebao napisati stimanje MHRreplike nego stelanje narda...jer auspuh je taj koji nosi glavninu setupa na sebi.

Znaci stavi svjecicu sa oznakom 9 ili 10. stavi W7 iglu u karb i skroz je spusti, diznu za pocetak vecu,90 ili 85  smanjuj polako dok ne pogodis idealno.Uvijek steluj prvo sa vecom diznom prema manjoj jer ako probas obratno zacas mozes pogrijesiti jer cesto puta mala dizna se ucini odgovarajucom dok prevelika uvijek pokaze da nije dobra.
    :icon_thumright:

znam da nemoze niko idalnu velicinu dizne rec...ali otprilike...i naravno se stela prema spuhu...jbg drukcije napiso...

Offline kos3

• Tržnica : (+5)
  • forumski biciklist
  • Inženjer eleteh.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG, Hrašće
  • Moj Skuter: runner 50sp
  • Moja Kaciga: nitro
  • MojSetup: mhr replica
  • MojSpuh: Yasuni r
« Odgovori #6 : 29 Ožujak, 2012, 17:04:24 »
Za nardo na replici treba dizna oko 95 ako ne i 100 i iglu dici dobra je i w9 i onda stimati i smanjivati ja na yas r imam diznu 85 a nardo ima siru granu pun k... I zato vecu diznu

Offline dino73n

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Nije bed pasti,bed je ne ustati....
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Gračanica
  • Moj Skuter: Beverly 300HPE Sr50R
  • Moja Kaciga: LS2 Twister
  • MojSetup: FullSerijala
  • MojSpuh: SC08
« Odgovori #7 : 29 Ožujak, 2012, 18:27:41 »
Za nardo na replici treba dizna oko 95 ako ne i 100 i iglu dici dobra je i w9 i onda stimati i smanjivati ja na yas r imam diznu 85 a nardo ima siru granu pun k... I zato vecu diznu

I ja sam se po sebi ravnao,del 19 replika i yasuniR i idem idealnom smjesom sa diznom 80 i W7 iglom,zato sa mu predlozio da pokusa sa 90.
SCOOT NUMERO "2"
SF2 Yasuni R<>Stage6 HPC<>MHR replica LC<>Stage6 BigValve<>Dellorto 19 phbg from MHR pack<>red sponge<>Polini speedcontrol<>G2 EVO clutch<>Stage6/RT CNC bell<>extend gear<>2xME 7 Teen<>Xenon light<>KosoGpStyle

Offline BrZi_46

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #8 : 29 Ožujak, 2012, 19:35:22 »
   :icon_thumright:

tak sam ja otprilike i brio...do 100max sa airboxom....a gljiva jos vece..