Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
za što 6000 kuna? dva komada papira i jedan komad pofarbanog aluminija?
10 godina života bi dao za ZG-FUCK THE POLICE
Je je,cijena je živa perverzija al stvarno je takvaPročitaj pod 4.http://www.mup.hr/1161.aspx
za te pare sta neki bace na tablicu mozes auto servisirat 5 godina ako ne ides u ovlasteni servis prije je jos bilo nekih 400kn na 5 godina ne kuzim koja je sad fora tolko para zahtjevati za custom tablicu
oni koji imaju za dat tolike novce za tablicu se sigurno ne zamaraju računicama koliko će dat za servise kod fušera u narednih 5 godina
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
kod nas je 50 e(za skuter) da ispises sto oces na tablicu,ako bude kako ja ocu bice rox1 ili acab,jer mogu 4 slova
U HR dobis prijavu ako nosis majcu sa natpisom ACAB (vjerovao ili ne). Bas me zanima sto bi rekli da im se dodje sa takvim zahtjevom za tablicu
U HR dobis prijavu ako nosis majcu sa natpisom ACAB (vjerovao ili ne). Bas me zanima sto bi rekli da im se dodje sa takvim zahtjevom za tablicu [/quoteja ti javim sto su mi rekli
Citat: 3alfa3 - 29 Ožujak, 2012, 00:47:54U HR dobis prijavu ako nosis majcu sa natpisom ACAB (vjerovao ili ne). Bas me zanima sto bi rekli da im se dodje sa takvim zahtjevom za tablicu [/quoteja ti javim sto su mi rekli stavi sliku sebe,šta su ti napravili!
nece oni mene covjece