Tko god je pratio ili nije pratio ovu sezonu F1 mogao je sve vidjeti u posljednjoj utrci...
Svaka cast starom/novom svjetskom prvaku Fernandu Alonsu koji ima jedan fantastican kontinuitet koji moze zahvaliti odlicno organiziranoj i novcano te znanjem potkovanoj Renault momcadi...
Od prve do zadnje utrke su odvezli u jednom dahu, u istom ritmu, bez oscilacija...
No, sa druge strane, gledajuci voznju Michaela Schumachera vidio sam sve cari Formule 1, takvo srce, takvo umijece, zelja, smirenost, razmisljanje, hrabrost, jednostavno nemam rijeci kojima opisati tog covjeka koji je definitivno za mene a vjerujem i mnoge druge ljude jedini najbolji vozac F1.
Osvojio je sve sto se osvojiti moze a i dalje je "gladan" i zeljan pobjedjivanja, ali ne zato sto mu nije dosta nego zato sto voli i zivi za utrkivanjem, za F1... Gledajuci ga jucer, siguran sam da bi u sljedecih 5 godina osvojio barem 3 naslova svjetskog prvaka!!!
Raikonen je bio izvan utrke kao i tijekom cijele ove sezone, Mc Laren je vec nakupio jedan dobar niz ne losih utrka vec sezona, nisu bili kompetativni ni Renaultu ni Ferarriju, stoga mislim da bi bilo vec krajnje vrijeme da to postanu i mnogo ocekujem od njih pogotovo sada kada im dolazi Alonso koji je navikao pobjedjivati i stajati na pobjednickom postolju...
Raikonen ce praviti drustvo mladom Massi koji se pokazao izuzetno dobrim i smirenim vozacem te ne sumnjam u njegovu kvalitetu i hrabrost te smatram da ce biti velikih okrsaja izmedju Alonsa i njih dvojice te da ce taj trojac dati svjetskog prvaka 2007 godine...
Fisico ostaje u Renaultu ali smatram da je za klasu losiji od vec spomenutog trojca te nema nekih izgleda za osvajanjem naslova svjetskog prvaka...
Uglavnom, bilo kako bilo i bude kako vec bude bilo ali izgubili smo najveceg vozaca svih vremena koji je opet nesebicno prepustio svoje mjesto mladim i gladnim pobjedjivanja, vozacima koji nam sigurno imaju sto pokazati... Michael je 10 godina zasjenjivao sve vozace F1, on je bio Sunce a ostali su se vrtjeli oko njega
Jedva cekam pocetak nove sezone!