Tehnički kutak > Tuning skutera
Setup??
Iwo SR Tuono:
Odlican setup,radilica ne trrba,pezo se ionako ne vrti puno,ako imas love zamjeni lezajeve na radilici al nije potrebno,umjesto delte uzmi hebo racing kvacilo,delta je dobra al nepotrebna tu
Ic ce to dobro
2tmanijak:
Znaci uz setup : malossi cilindar 68cc, hebo preformer spuh, hebo next gen. vario,, hebo race kvacilo, dell 17.5 - sad me zanima za karb. znaci ako netko zna koja dizna ubiti sve sta mi treba za karb. onako posto nisam s njim upoznat bas najbolje da to se navede opise i za airbox, kako da prosirim onu rupu koja se prikvaci na karb?
hvala na pomoci i oprostite ako sam dosadan sam zelim sto bolje to sve sklopiti da neam poslje muka D
runner_sp180:
neznam, da se mene pita prvo rade bi odabrao neki aluminijski kit, drugo treba provjeriti koji auspuh bi najbolje odgovarao za taj kit. radilicu mozes nabaviti neku drugu da nije malossi isto tako kvalitetnu za nizu cijenu, delta ti ne treba i ja bih jos uzeo karburator 19mm
2tmanijak:
pa zato je tema tu, da mi kazete savjete, sta ide s cim :D
dino73n:
Evo ovako,
Radilica i racing kvacilo su ti u ovom setupu apsolutno nepotrebni.Ja vozim na serisjkoj radilici vec 15ak k km i moze jos dosta.KAd vec neces uzimati te dvije komponenete idi na YasuniR jer to je ono sto svakom pezou treba.Ja sam imao TT,ZX,Polini4race2 i YasuniR i YasuniR je totalno druga dimenzija.
Ono sto tebi treba je
Malossi/Polini Sport
Yasuni-R
Stege6/BGM prirubnica
19mm karburator(set dizni od 80 do 90 pa koja bude stimala i malossi redsponge)
Malossi multivar/polini speedcontrol
Rolnice 5,5-6.0gr
Crveni federi kvacila iz leo vinche pakovanja ili malossi zuti tu je to negdje tvrdoca.
I to je to.Jednom stavis na motor i samo se vozis.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju