Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup??

<< < (4/5) > >>

Ruff Ryder:

--- Citat: dino73n - 28 Ožujak, 2012, 21:21:36 ---Evo ovako,
Radilica i racing kvacilo su ti u ovom setupu apsolutno nepotrebni.Ja vozim na serisjkoj radilici vec 15ak k km i moze jos dosta.KAd vec neces uzimati te dvije komponenete idi na YasuniR jer to je ono sto svakom pezou treba.Ja sam imao TT,ZX,Polini4race2 i YasuniR i YasuniR je totalno druga dimenzija.

Ono sto tebi treba je

Malossi/Polini Sport
Yasuni-R
Stege6/BGM prirubnica
19mm karburator(set dizni od 80 do 90 pa koja bude stimala i malossi redsponge)
Malossi multivar/polini speedcontrol
Rolnice 5,5-6.0gr
Crveni federi kvacila iz leo vinche pakovanja ili malossi zuti tu je to negdje tvrdoca.

I to je to.Jednom stavis na motor i samo se vozis.

--- Kraj citata ---

cemu prirubnica ?
karb 17,5 je sasvim dovoljan...

dino73n:

--- Citat: Ruff Ryder - 29 Ožujak, 2012, 00:57:16 ---cemu prirubnica ?
karb 17,5 je sasvim dovoljan...

--- Kraj citata ---

Prirubnica zato jer je to najlosiji dio na citavom pezou,razlika u snazi i odzivu sa prirubnicom i bez nje je ogromna,pogotovo uz 19mm karb koji je obavezan na AC masini.Moze ono i 17.5,moze se ustimat da ide i sa orginalnim 12mm guntnerom ali kad vec kupuje nek kupi ono sto je najbolje za masinu.
Drugo de je piaggio masina na kojoj vec imas dobru prirubnicu i 17.5 karb i tu stvarno ne treba drugi osim dizne a ovako na pezo hoce da kupuje neka trkaća kvačila koja mu ne trebaju jer je serijsko odlicno a ostavice prirubnicu koja je smeće.

bizz0:

--- Citat: dino73n - 28 Ožujak, 2012, 21:21:36 ---Evo ovako,
Radilica i racing kvacilo su ti u ovom setupu apsolutno nepotrebni.Ja vozim na serisjkoj radilici vec 15ak k km i moze jos dosta.KAd vec neces uzimati te dvije komponenete idi na YasuniR jer to je ono sto svakom pezou treba.Ja sam imao TT,ZX,Polini4race2 i YasuniR i YasuniR je totalno druga dimenzija.

Ono sto tebi treba je

Malossi/Polini Sport
Yasuni-R
Stege6/BGM prirubnica
19mm karburator(set dizni od 80 do 90 pa koja bude stimala i malossi redsponge)
Malossi multivar/polini speedcontrol
Rolnice 5,5-6.0gr
Crveni federi kvacila iz leo vinche pakovanja ili malossi zuti tu je to negdje tvrdoca.

I to je to.Jednom stavis na motor i samo se vozis.

--- Kraj citata ---

prijatelju da ima tih yasunia na bacanje vjeruj cijeli forum bi se vozio na njima,tako da ako uspije nac yasuniR neki polovni ja mu kapu skidam i to jos za puga :dontknow:

Miki-speedy:
Moja preporuka stavit pia masinu
Yasuni r
Dr.Evo
Black edition 19ka ili 17,5 TS verzija
Multivar sa popratnim dijelovima za stelanje
Nista vise ti ne treba a izuvace ;)

dino73n:

--- Citat: bizz0 - 01 Travanj, 2012, 17:33:34 ---prijatelju da ima tih yasunia na bacanje vjeruj cijeli forum bi se vozio na njima,tako da ako uspije nac yasuniR neki polovni ja mu kapu skidam i to jos za puga :dontknow:

--- Kraj citata ---

Kakav sad polovan yasuni,gore navodi setup od skoro 1000€ a sad nema pare za nov auspuh,yasuniR za puga je 186€ a radilica koju je naveo a ne treba mu je 200€ takodje i kvacilo koje mu ne treba je oko 100€

I dalje navodim da ubaci prirubnicu od stage6 ili BGM i 19mm karb jer radi se o AC masini kojoj treba dosta vazduha i goriva da radi kako treba.Ovo sto miki spominje da se stavi piaggio masina bi bilo najbolje al sumnjam da je toliko strucan da je postavi kako treba.

Pia masinama stvarno treba najmanje djelova da ujedaju,ja sam stavio drugu prije dvije godine samo multivar trophy i ZX na serijskli karb sa vecom diznom i motor leti.Mogu misliti kako bi isao sa Yasunijem i 19mm karbom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju