Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup??

<< < (2/5) > >>

Tadr3:
sry ja sam gledao ovu sliku...

for PEUGEOT vertical 50cc 2
-Stroke AC
cast iron,
2 piston ring(s), pin 12mm,
w cylinder head, Ø 47,0mm

jedino ti ne treba tak skupa radilica... mozes slobodno uzet ovo...

https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Peugeot/Vivacity-50/Crankshafts/Midrace/MF3017505-Crankshaft-Motoforce-Evolution.html

2tmanijak:
dada, mislio sam cak ni ne mjenjat radili u ili uzet neku standardnu.. a u full  mi je skupa

2tmanijak:
i jos koje pitanje..
znaci kod kita(70cc) ja nista ne mjenjam kod dovoda goriva i ulja tj. sve ostaje isto?  ne moram ja radit mjesavinu?
i oko struje? sta sve ostaje kako je?

maminjo:
radilica ti sigurno ne treba....ako su pravi kilometri- 6000km to je praktički nova radilica....a i da nije s obzirom na setup, nećeš vrtiti više od 10000rpm što je sasvim podnošljivo sa serijsku radilicu...ja vrtim repliku oko 10000-10500 na serijskoj radilici već 6000-7000km i sve štima
drugo...kvačilo malossi delta-fantastično kvačilo ali na takav setup bacanje love...serijsko kvačilo odrađuje odličan posao do midrace, a kamoli na takav base setup..to ostavi serijsko ili neko zamjensko staviš, ak se baš istrošilo...

mješavinu ne moraš raditi ako spojiš mješalicu, ali je poželjno i sigurnije da sam mješaš......kad rikne klip u 90% slučajeva je kriva mješalica ili premala dizna, zato uvijek broj-dva veća dizna nego bi trebalo, sam raditi mješavinu i nemaš briga puno,puno kilometara

2tmanijak:
dada, samo me jos strah za karb. tj. da nebi nes krivo spojio i diznu i te stvarcice.  ove vece stvari mi nuje problem ali ovo malo ni je najgadnije.... jos kad starom kazem sta planiram uh.. do kraja sezone bi trebalo biti gotovo mozda i prije, sve ovisi o parama, sada sloziti listu potrebnih stvarii laganini zaradit pare...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju