Tehnički kutak > Tuning skutera
Dimenzije ležaja radilice ( 180 SP )
Laki:
--- Citat: vpucko - 17 Travanj, 2008, 09:20:57 ---i kad ispadaju po parketu i dalje jebeno kvalitetno izgledaju ;)
--- Kraj citata ---
i onda ga meni uvali :icon_biggrin:
igor.sb:
--- Citat: Laki - 17 Travanj, 2008, 12:50:33 ---
--- Citat: vpucko - 17 Travanj, 2008, 09:20:57 ---i kad ispadaju po parketu i dalje jebeno kvalitetno izgledaju ;)
--- Kraj citata ---
i onda ga meni uvali :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
nije na parket pao, nego na tepih
:drunken_smilie:
Gerbi:
Toplo preporučam da ne uzimaš piaggio ležajeve već upravo NTN u Zagrebu kao što su kolege rekle ;)
Semerinzi u piaggiu jer mi se SKF of raspao...
Inače, dimenzije:
--> semerinzi: 24x35x7
--> ležajevi: 24x68x12
Meni se piaggio ležaj raspao nakon 1000km, onaj limić i unakazio cilindar, a iz SKFovog semeringa izletila šuštica...nikad više...
Mr J:
bas to kazem, oni ala "orginal piaggio" lezajevi koje uvaljuju u piaggio ducanima po ZG su sumljivog porijekla i kvalitete... eto, meni su izdrzali nekoliko tisuca km vise nego tebi, ali svejedno ne valjaju i ovaj do variomata se raspao... Kupio NTN i nema problema... :icon_thumright:(sva sreca bila stara termo grupa pa i nije neka steta mada je sazvakao kuglice kao zvakacu gumu i nije se uopce nista znacajno ostetio) :happy6:
vine5x:
--- Citat: Gerbi - 17 Travanj, 2008, 13:14:36 ---Toplo preporučam da ne uzimaš piaggio ležajeve već upravo NTN u Zagrebu kao što su kolege rekle ;)
Semerinzi u piaggiu jer mi se SKF of raspao...
Inače, dimenzije:
--> semerinzi: 24x35x7
--> ležajevi: 24x68x12
Meni se piaggio ležaj raspao nakon 1000km, onaj limić i unakazio cilindar, a iz SKFovog semeringa izletila šuštica...nikad više...
--- Kraj citata ---
Hvala izgleda da ću uzet NTN i još jel ima od NTN ležaj klipnjaće ??
Kad mjenjam promjenit ću sve
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju