Tehnički kutak > Tuning skutera
Dimenzije ležaja radilice ( 180 SP )
duje87:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Travanj, 2008, 01:02:24 ---
--- Citat: Mr J - 17 Travanj, 2008, 00:55:17 ---kvalitetniji su ti japanski NTN (tako kaze lik u lagercommercu)
--- Kraj citata ---
Mozda je slucajnost, ali na novim Piaggio 50-kama su oni serijska ugradnja i znam vec za par slucajeva kad su riknuli u vrlo kratkom periodu. Doduse, nisu se rasipali i napravili generalno sranje, ali su tako prozujali da je radilica imala lufta ko u prici, a buka je bila tolika da je skoro nadglasala spuh.
--- Kraj citata ---
na novin piaggio 50kama su KOREA lezajevi..taman smo neki dan u servisu otvarali novog runnera 2007,s 3-4000km,razletia se lezaj totalno i satra blokove,klip i cilindar..tragedija,ja ga vadin i vidin made in korea..strashno na cemu se stedi,i sad kad mu to uuzmemo pod reklamaciju i stavimo opet KOREA lezaj jer drugog u piaggia nema,mos samo brojat dane kad ce opet doc nazad s rasutin lezajen
..::IVKULJA::..:
nema skf lezaje u tim dimenzijama;)
ima ntn japan za koje samo imam pohvale(3 puta rastavljao blokove na iste lezaje i corteco semeringe i nikad se nisu raspali,jesu poceli zujat nakon 3. puta :D) sad imam ove trule korea sto duje podvaljuje :laughing6: :laughing6: :laughing6:(salim se) jedni su se raspali nakon 200km a drugi drze vec par tisuca,nema milimetra lufta zasad
vine5x:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 18 Travanj, 2008, 01:23:19 ---nema skf lezaje u tim dimenzijama;)
ima ntn japan za koje samo imam pohvale(3 puta rastavljao blokove na iste lezaje i corteco semeringe i nikad se nisu raspali,jesu poceli zujat nakon 3. puta :D) sad imam ove trule korea sto duje podvaljuje :laughing6: :laughing6: :laughing6:(salim se) jedni su se raspali nakon 200km a drugi drze vec par tisuca,nema milimetra lufta zasad
--- Kraj citata ---
Ništa onda uzimam to .
A koje su dimenzije iglastog ležaj klipnjaće ????
I još gdje kupiti corteco semeringe ??
Gerbi:
Aaa igličasti? E, neznam di potražit, kad skočim do garaže ti pogledam sa šublerom dimenzije...ma to u Piaggiu uzmi...52 kn/komad...
vine5x:
--- Citat: Gerbi - 18 Travanj, 2008, 13:13:33 ---Aaa igličasti? E, neznam di potražit, kad skočim do garaže ti pogledam sa šublerom dimenzije...ma to u Piaggiu uzmi...52 kn/komad...
--- Kraj citata ---
Cijena toga u Piaggiu je 70 kn/komad nije do cijene više bih volio da je skuplje ali kvalitetnije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju