Tehnički kutak > Tuning skutera
Dimenzije ležaja radilice ( 180 SP )
Mr J:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Travanj, 2008, 01:02:24 ---
--- Citat: Mr J - 17 Travanj, 2008, 00:55:17 ---kvalitetniji su ti japanski NTN (tako kaze lik u lagercommercu)
--- Kraj citata ---
Mozda je slucajnost, ali na novim Piaggio 50-kama su oni serijska ugradnja i znam vec za par slucajeva kad su riknuli u vrlo kratkom periodu. Doduse, nisu se rasipali i napravili generalno sranje, ali su tako prozujali da je radilica imala lufta ko u prici, a buka je bila tolika da je skoro nadglasala spuh.
--- Kraj citata ---
hmmmm... nebih znao reci a niti sam kvalificiran da odgovorim jer se ne bavim njihovom proizvodnjom, samo sam prenio sto mi je rekao covjek koji prodaje i jedne i druge lezajeve...
Inace kod lezaja nema neke nauke, gabariti moraju biti jednaki, sada samo se razlikuju po materijalu i kvaliteti obrade... who knows...
vine5x:
koje SKF ili NTN
igor.sb:
--- Citat: vine5x - 17 Travanj, 2008, 01:15:03 ---koje SKF ili NTN
--- Kraj citata ---
NTN :p
kad smo kod lezajeva, ako zna netko naziv nekih spanjolskih lezajeva nesta sam m ili sa c, nisam siguran, nemam ih u sebe tako da ne mogu reci kako se tocno zovu, btw...oni su mi bili serijski i nakon 20tkm radilica nije imala ni mrvicu lufta :frajer:
[SB]Replica 180:
--- Citat: vine5x - 17 Travanj, 2008, 01:15:03 ---koje SKF ili NTN
--- Kraj citata ---
skf ne postoji u dimenzijam koje trebaju za sp..... skf smerinzi 21kn/kom :toothy12:
NTN iz lager comerca mislim 108 kn i jebeno kvaliteno izgledaju.... :headbang:
vpucko:
i kad ispadaju po parketu i dalje jebeno kvalitetno izgledaju ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju