Tehnički kutak > Garaža

Runner Sp 180 :)

<< < (20/34) > >>

Pulss:
A vidis i to Peksy, vratis vodenu sa semeringon i eto cepa  :toothy12:

imas pp  :laughing7:

Tomi_ZG:

--- Citat: Pulss - 11 Kolovoz, 2013, 21:57:52 ---vratis vodenu sa semeringon i eto cepa

--- Kraj citata ---
Pa to je najbolja opcija da blok ostane original,da se niš ne vari,i dalje imaš uljnu,kad opet propiša nemaš jebade s propelerom tak da je zamjena ajmo reć bezbolna,možeš uljnu maknut pa se onda neće osovina vrtit i dulje će trajat semering.
Ajd baš napiši jesi uspio propeler istjerat van  :laughing7:

I meni sad slini vodena al lagano,ak izdrži do kraja sezone da je ne moram mijenjat imam u planu probat skemijat komplet minarelli vodenu s kućištem na pia blok,ima zajebancije al nije neizvedivo jer imam ljude sa strojevima i aparaturom koji mogu napravit i pripasat sve i svašta bez da dam kune.

Peksy:
Ima zajebancije ali najveca je da pumpa se lipo zavida ostalo je sve lako sklepat :)

Pulss:
Ma uljna ide vanka, tako da nece bit ni mikroremena, eto mu jos manje opterecenje na radilicu...
Muci me jedino ova osovina vodene da ne propisa izmedu nje i semeringa, jer je dobila malo, al valjda nece. Valjda ce to sve drzat.

Sutra cu i koju sliku nabacit ako uspijen, i nema ako uspijen, ide van pa makar blok isa popola  :laughing7:

Ti samo pazi da ti naglo ne propisa da nebi bila havarija haha

Peksy jel mislis na ovu vodenu il mina vodenu ?  ;D

Peksy:
Pajdo mislim na minu :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju