Tehnički kutak > Garaža

Runner Sp 180 :)

<< < (18/34) > >>

vktr:

--- Citat: Pulss - 11 Kolovoz, 2013, 19:04:03 ---Ma nisan uopce sat ima, nije bilo nista spojeno.  :toothy11:

Ostaju mi 2 opcije, nabavit 172 AC cilindar i brezone za njega, ili rastavit blokove(zaj mi jer je SRAD sastavlja), izvadit impeler i stavit vanjsku vodenu. Ili prodat ovo i kupit sra  :toothy3:

--- Kraj citata ---
to me baš zanimalo da mogu skužit u vožnji ako se dogodi, jer nekako si razmišljam ako nema vode nema šta prenosit temperaturu na senzor pa će past na nulu ili možda bit malo topal kolko može zračno prenjet vrućine s glave....

pa zašto SR, lakše ti na ovo nabacit ac ...šta nije?
to sam i ja razmišljao kad rikne

Tomi_ZG:
Ak ćeš ić na vanjsku vodenu možda propeler i nebi trebalo vadit,kaj ja znam al nebi trebal smetat protoku vode.
A i najveća glupost bi bila blokove po pola zbog toga,ak ipak smeta pada mi na pamet pošto je propeler plastični rasturit ga unutar mašine kroz rupu od semeringa sa šarafcigerom i čekićem i istrest ostatke kroz tu istu rupu van,normalno da bude lakše samo skinut mašinu s rame.

Pulss:
A ocito nikako nemos skuzit, doduse frendu mi je skocila kazaljka od temp u crveno kad je probia semering.

Definitivno mi je najlakse rijesit se LC termogrupe i stavit AC.

@tomi ..masina je na stolu, al neznan kako da sve izvadin kroz onu malu rupu, lako cu slomit impeler unutra.

Tomi_ZG:
Jel ti propeler i navoj čitav?
Ak je ne kemijaj sad usred sezone nego stavi novu osovinu s lagerom i semeringom i vozi dalje.
Kaj se tiče razvaljivanja propelera kroz rupu ja mislim da bi išlo al uz muku isusovu i čelične živce,okrenut mašinu na bok i lagano ga štemat komadić po komadić.
Možda bi ga bilo bolje tuć kroz rupu od pipe,neznam jel je ta rupa na bb-u većeg promjera nego na 50ki,ak je onda si na konju.

giannelli:
onda kad izvadis impeler sto sa rupom?  zavarit?  :icon_scratch: a opet ti treba osovina za uljnu, a ako ces radit mjesavinu i vanjsku pumpu stavit, hoces onda zavarit tu rupu ili sto s njom?

mozda je lakse AC stavit  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju