Tehnički kutak > Garaža

Runner Sp 180 :)

<< < (33/34) > >>

renato_180:
Kotee se cvajurine opet neka neka sredi to cudo da se skupe te cvaje na jedno misto

File 80:
Nezz za splitsku zupaniju al u zadarskoj ih ima moreee  :toothy9:

Pulss:

--- Citat: File 80 - 10 Listopad, 2015, 17:51:50 ---Koja potrošnja s tim karbom i gljivom?
Samo vxr vilice vrati naprijed i cvaja bombon  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Sa tocno 9.5l prosa san 163km, voznja recimo 70% gazenja ostalo laganini.
Vxr vilice su u frenda tako da cu njih ubrzo stavit. Nakon sta naden mestra da mi ih izravna  :laughing7:

--- Citat: File 80 - 10 Listopad, 2015, 19:06:52 ---Nezz za splitsku zupaniju al u zadarskoj ih ima moreee  :toothy9:

--- Kraj citata ---
Cura mi studira u zadru pa bi moga jedan vikend doletit sa espejon do doli   ;D

Sta se masine tice, nekako iman osjecaj da mi prevrtava pa se mislin stavit gram teze role, trenutno su 13.5 al radi dugog bijelog bi trebale ic teze. A i staja je u garazi 2 god pa mislin da ni remen nije bajan.  ;D
Takoder se mislin stavit drugi usis, malossi mi ne pada napamet stavljat a ni tassinari, moga bi polini ?  :toothy3:

I nikako da jollya izbacin iz glave, svaku malo mi padne napamet da ga stavin.

Tomi_ZG:
Čekaj runner je zbog vodene tak dugo stajao? Divim ti se da si izdržao gledat ga kak skuplja prašinu tak dugo.
Mada ne kužim da te karala ta vanjska pumpa,najjače turpije koje postoje uredno rade s tim pumpama,neka glupost je u pitanju bit će.

Ak misliš stavljat spuh PM must have,al Kucelja original je preskup.

karlo-sp:

--- Citat: Tomi_ZG - 10 Listopad, 2015, 19:57:43 ---Čekaj runner je zbog vodene tak dugo stajao? Divim ti se da si izdržao gledat ga kak skuplja prašinu tak dugo.
Mada ne kužim da te karala ta vanjska pumpa,najjače turpije koje postoje uredno rade s tim pumpama,neka glupost je u pitanju bit će.

Ak misliš stavljat spuh PM must have,al Kucelja original je preskup.

--- Kraj citata ---
vidis i mene je jebavala vanjska vodena , naravno blok je bio ac pa sam na kraju sve prodo  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju