Tehnički kutak > Tuning skutera

trokira...

<< < (4/6) > >>

Mr J:

--- Citat: Punisher - 27 Listopad, 2006, 12:28:56 ---Meni zadnjih tjedan dana trokira ko lud otkad je zahladilo. Pustim ga par min upaljenim na coku i opet kad mu dam gas i s cokom jedva krece. Krenem pomalo niz ulicu, odvozim lagano 100-njak metara i onda tek ide normalno. Kao da se treba dobro iskasljat. Nije do karba ciscen je i stelan je. Svjecica je NGK-nova. Mada nisam jos napravio, ako je to tocno (potvrdite ostali), da mu treba mozda dat malo manje zraka po zimi. Jel se moze u lc skutere stavit antifriza ako se misli vozit po zimi ?

--- Kraj citata ---
po zimi se daje manje zraka... Antifriz je meni stalno u hladnjaku...

homer_simpson:
da, antfriz i ja stalno imam unutra...

Manje zraka, a? Kako  :icon_biggrin:

Mr J:

--- Citat: homer_simpson - 27 Listopad, 2006, 16:33:19 ---da, antfriz i ja stalno imam unutra...

Manje zraka, a? Kako  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Malo pritegnes vijak za smjesu... opet kada to napravis mora ti jednoliko primati gas...

Punisher:
Koji antifriz preporucate i kolika je kolicina dovoljna?  :binkybaby:

Mr J:

--- Citat: Punisher - 27 Listopad, 2006, 19:41:49 ---Koji antifriz preporucate i kolika je kolicina dovoljna?  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
Isto kao i za auto uzmi ili zeleni ili crveni, samo ih nemoj mijesati... ne ide ti puno vode u hladjenje, vidi po knjizici koja kolicina vode ide pa izmjesaj po uputama na antifrizu do koje temp hoces... opet nemaj raditi prejaku smjesu jer ce ti antifriz nagristi brtve...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju