Tehnički kutak > Tuning skutera

trokira...

(1/6) > >>

homer_simpson:
radi se o sr(anju), naravno... Kada mu dam lagano gasa, na početku kod kretanja, počne cukat i trokirat, ali kad se zavrti bolje onda ide  ???.. Jučer mi zapalio od prve i ostavio sam ga da se grije.. Dok sam ja navalčio jaknu, ugasio se, mislio sam, normalno, haldan  je.. Ali poslje toga nije htio više zapalit ,  i onda sam mijenjao svjećicu, koja je bila totalno zalivena, ni onda nije htio zapalit, nego nakon 4 pokušaja je.. I dimio je ko blesav

koji mu je?! .. da nije do ferge, jer nije štelana nakon stavljanja rolica, federa i auspuha... I ako je do njega, što treba podesit na njemu?! Dignut iglu ili šta?!

hvala

Mr J:
Trokiranje je do svjecice, promijeni svjecicu, stavi NGK!

Vani je hladnije i normalno je da teze zapali. Pali ga na kurblu, i kada je na leru malo povisi ler gas dok se ne zagrije... onaj veci vijak zavrni jedno 2-3 kruga da mu dignes okretaje te mu nakon 2 min vrati kako je bilo i mozes se voziti...

homer_simpson:
gdje da kupim NGK i koju!??Aj, brzi odgovor

roby44:
saznao ja, AUTO KREŠO!  nema autobila prema sesvetama. kresho na kraju branimirove, preko puta opel salona. oko 20kn...

Mr J:

--- Citat: roby44 - 23 Listopad, 2006, 15:24:57 ---saznao ja, AUTO KREŠO!  nema autobila prema sesvetama. kresho na kraju branimirove, preko puta opel salona. oko 20kn...

--- Kraj citata ---

Rekao ti ja da ga nema :-)
Velis u auto kresi ima dijelova za skutace??? jel imaju kitove i auspuhe???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju