Tehnički kutak > Tuning skutera
trokira...
homer_simpson:
ne, ne trokira ni kad je hladan,, ljepo radi.. Ozbiljan sam :hmh:
el:
meni kad je hladan trokira dosta dugo trebam drzati cijeli gas oko 1min da mi prestane. radi cega mi tako trokira :dontknow: :toothy11:
Mr J:
--- Citat: el - 27 Listopad, 2006, 08:32:12 ---meni kad je hladan trokira dosta dugo trebam drzati cijeli gas oko 1min da mi prestane. radi cega mi tako trokira :dontknow: :toothy11:
--- Kraj citata ---
Nemoj drzati full gas dok je hladan, tako se ostecuje masina... Normalno je da malo trokira dok je hladan, a ako ne trokira onda je super... Pogledaj svjecicu...
roby44:
meni jos nikad nije trokirao skuter, cak i kad je bilo najhladnijih dana, odma iz prve pali i vozi isko kao i nakon pola sata voznje. trokiranje ne moze bit normalno.
Punisher:
Meni zadnjih tjedan dana trokira ko lud otkad je zahladilo. Pustim ga par min upaljenim na coku i opet kad mu dam gas i s cokom jedva krece. Krenem pomalo niz ulicu, odvozim lagano 100-njak metara i onda tek ide normalno. Kao da se treba dobro iskasljat. Nije do karba ciscen je i stelan je. Svjecica je NGK-nova. Mada nisam jos napravio, ako je to tocno (potvrdite ostali), da mu treba mozda dat malo manje zraka po zimi. Jel se moze u lc skutere stavit antifriza ako se misli vozit po zimi ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju