Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Zaglupljujuca televizija  (Posjeta: 976 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline marracc

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Malaguti F12
  • Moja Kaciga: Scorpion EXO
  • MojSetup: TP remen i vario, Malossi FLY
  • MojSpuh: Gianelli NRX
Zaglupljujuca televizija
« : 23 Ožujak, 2012, 14:26:41 »
Pozdrav svim forumasima!
TV je danas zaglupljujc, a ljudi provode previse vremena pred njim, na nasoj televiziji (bez internet TV-a i kabelseke) se ne nudi apsolutno nikakvi edukativni program, ja se nesjecam kada sam na kavi pricao : "E, znas, si vidio u onoj emisiji kako je Tesla "izumio" struju, ili kako funkcionira tv prijamnik ili neznam", samo se cuje kako je netko gledao na TVu sapunice i koji glumac kaj radi ili da je nekome ispala cica od manekena, ili kako je danas popularno biti sponzorusa... Zbog takvog programa koji mozak puni nepotrebnim glupostima sam odlucio gledati probran program koji mene zanima, jer televizijas nema ni jedan pametan program, ocito , s razlogom!

Surfajuci sam naisao na ovu stranicu, ima na hrvatskom dosta toga, pa koga zanima nesto pametno, zeli se informirati, ima puno dokumentaraca:
http://www.dokumentarci.com.hr/

mene osobno zanimaju takve stvari, pa ako netko ima koju dobru stranicu sa dokumentarcima slobodno neka podjeli

Offline Johnny iber

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: je u dijelovima
  • Moja Kaciga: kapa glavu cuva
  • MojSetup: naturpijan tupom turpijom
  • MojSpuh: pofarban
Odg: Zaglupljujuca televizija
« Odgovori #1 : 23 Ožujak, 2012, 14:29:41 »
Slazem se i fala na linku

:occasion14:
Ubit cu se ladno jos ovoga sata jer u kladioni ostade mi plata

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #2 : 23 Ožujak, 2012, 14:31:44 »
tv gledam tek oko pol 1 u noći,dok su simpsoni i to je to...gledal sam prije dok je bilo prijatelja na domi,sad više niš pametnog ni nema...
zato i visim na forumu po celi dan :icon_biggrin:
al budem pogledal možda ima neki fora dokumentarac na tom linku koji bu me zainteresiral...tenks
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 23 Ožujak, 2012, 15:25:33 »
ja gledam samo dnevnik i Bones.

Offline zvonkec_92

• GY6 in <3
  • Tržnica : (+31)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #4 : 23 Ožujak, 2012, 15:26:58 »
ja na TV-u gledam samo vjesti i vrijeme da znam kako ču sljedeči dan na poslo skuterom ili autom :D  i tu i tamo neki dobar film ako naiđem na njega.. inače i ja se slažem da u današnje vrijeme baš ništa nema pametno na tom TV-u.. same gluposti

Offline marracc

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Malaguti F12
  • Moja Kaciga: Scorpion EXO
  • MojSetup: TP remen i vario, Malossi FLY
  • MojSpuh: Gianelli NRX
« Odgovori #5 : 23 Ožujak, 2012, 15:48:30 »
Problem što se tice i vjesti i svega je sto se politika umješala u vijesti i kontrolira sve, a i mediji su u vlasništvu stranaca, evo malo podataka sa duha-vremena:

U prvom redu tu je njemačka grupacija Westdeutche Allgemeine Zeitung Medien Gruppe (WAZ), koja je najveći dioničar Europapress Holdinga (EPH). Tako EPH i WAZ izdavači su najvećeg broja novina i publikacija. Njihov udio pokriva oko 60% ukupno medijskog prostora u RH. Od novina, među njih spada Jutarnji list, Slobodna Dalmacija, Sportske novosti, Slavonski dom, Dubrovački vjesnik, Šibenski list, a među WAZ publikacijama su Globus, Arena, Auto klub, Auto blic, Gloria, Cosmopolitan, Moto klub, Teen, O.k., Playboy, i td.

RTL:
Većinski vlasnik TV postaje RTL njemački je RTL sa 74 posto dionica a Todorićev Agrokor je vlasnik 25 posto dionica. Ali tko je pravi vlasnik njemačkog RTL-a?  Prema raspoloživim podatcima, većinski vlasnik njemačkog RTL-a njemačko je privatno poduzeće Bertelsmann AG. sa sjedištem u Guterslohu. Ono posjeduje 90.5 posto dionica dok je ostatak u vlasništvu malih dioničara.

NOVA TV
Nova TV također je u stranom vlasništvu. Večinski vlasnik Nove TV je američki Central European Media Enterprises.

Od ostalih važnijih medija, u hrvatskom su vlasništvu, ali pod tutorstvom državne politike i vladajućih političkih elita, još samo državna Hrvatska radiotelevizija, pod vodstvom HDZ-a, i niskotiražni režimski dnevnik Vjesnik, te mreža manjih i regionalnih radio i TV postaja, ali i njihova budućnost postaje neizvjesna jer su i one u zadnje vrijeme zapele za oko pojedinim političkim igračima

Više ovdje:
http://duh-vremena.bloger.hr/post/eu-propagandni-rat-politicari-i-mediji-protiv-ostatka-gradjana/14815026.aspx

Ako se netko sjeca kada sam u postu o Googelu i privatnosti reko kako je nas narod spreman da prihvati sve, citiram sebe:
meni je cudno kako vise nikome nista ne smeta, nitko se nista ne buni, svima je sve ok, pa kaj, nek mi stave kameru u sobu, ko da ce kaj vidjet, pa kaj, nek me cipiraju, pa da me prate nonstop, pa kaj, ko da se ja nekud cudno krecem... vidi se stanje mase ljudi koje ce prihvatit sve sto se pred njih stavi

ima bas dokumentarac o tome, privatnosti i kaj se sve poduzima da se ljudima oduzme privatnost, u Americi,ali i ovdje sve blize:
http://www.dokumentarci.com.hr/skrivena-vlada/
« Zadnja izmjena: 23 Ožujak, 2012, 15:50:34 marracc »

Offline ivanm

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #6 : 23 Ožujak, 2012, 18:46:37 »

Offline cvele60

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Nis
  • Moj Skuter: Keeway 70
  • Moja Kaciga: taiwan helmet
  • MojSetup: S6 sport, PHBG19,+25% primar,mina CDI...
  • MojSpuh: s6 pro replica
« Odgovori #7 : 23 Ožujak, 2012, 18:53:09 »

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #8 : 23 Ožujak, 2012, 18:55:32 »
ima desno kolona kategorije ;D

Offline cameosb

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-5)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #9 : 24 Ožujak, 2012, 00:48:15 »
e budala ovdje

marac svaka čast

Offline Reponja

• moderator
  • Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Aprilia Rally,
  • Moja Kaciga: Held
  • MojSetup: je specijalan Sport!
  • MojSpuh: Tecnigas Trek
« Odgovori #10 : 24 Ožujak, 2012, 01:26:08 »
Bla bla bla...
nekome ispala cica
...bla bla bla

KOME? KAD? GDJE?  :toothy9:
"I would berry my dick so far inside her ass, who ever could pull it out would be crowned king Arthur!"