Tehnički kutak > Injection
runner 50 pure jet- nemirno radi i teško pali
ivek_sr:
--- Citat: kikac - 27 Ožujak, 2012, 15:45:21 ---pozz evo počeo sam totalno raskopavanje,,ali sam izvadio prije crijevo iz dozatora od kompresora pa me interesira koliki pritisak mora imati?,,jer kad verglam iz crijeva jedva da izlazi zrakić,,tj začepim prstom i držim a ne može probiti(da li treba?) kad pustim čuje se pff malo e sad da ne skidam sve da li je to do mogučeg problema?? ??? ??? :help:i ako je na šta trebam paziti,,hvala
--- Kraj citata ---
onda nevalja... trebal bi on ja mislim 8 bara drukat...
kikac:
wooow 8 bara pa da,,nebi onda mogao držati prstom dok vergla,,,ništa njega budem raskopao,,pa ču vidjeti,,da li se da on reparirati ili šta??..šta sve trebam za to??..e hvala za odgovor. :notworthy:
Daci:
nije uopće istina ...dajte malo obrazujte se...skinite si s neta service manual za ditecha pa to proučite malo...kompresor pumpa na 5 bara cca... ali kompresor se provjerava tako da se stavi manometar na cirijevo i ona strana crijeva što ide na glavu se začepi, onda verglaš i dugo vreglaš da vidiš oće uspjet napumpat tlak veći od 4 bara ..ako uspije prestaneš i malo pratiš manometar da li na oko brzo pada tlak, ako ne pada ni tlak e onda ti je sve sasvim uredu s kompresorom
kikac:
to je odgovor,,hvala puno mada imam pure jeta,,nadam se da ima i za njega service manual na netu..probat ču ga izguglat..
JosipHGT:
evo ja mogu reči da smo ivek i ja danas složili skuter... došo je do mene, našli(pardon, našao IVEK kvar) kvar (falio je distancer u čašici, i falila je jedna gumica-ona mala kaj je na samom kučištu).. ivek je car...
btw, shavitili smo danas da se znamo iz srednje... :toothy9: :toothy9:
ugl na dalje, vozim ga kod iveka na održavanje!!
fala još jednom..
kaj se mene tiče, tema može pod lokot...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju