Tehnički kutak > Injection
runner 50 pure jet- nemirno radi i teško pali
kikac:
eee baš mi ja drago da radi ali daj mi pojasni gdje na kučištu,,čega??..molim te malo detaljnije,,ja sam raskopao sve skinuo dizne,,očistio,,ajde ako ti nije teško molim te objasni mi..hvala
kada sam zeleni injektor tj kučište cijelo otpojio i kad dam kontakt gorivo iz zelenog injektora počne curkati,,a pri alnasovanju u isprekidanim valovima šprica i do 40 cm..znači ok je..
amirdjonlic:
--- Citat: JosipHGT - 28 Ožujak, 2012, 19:55:20 ---evo ja mogu reči da smo ivek i ja danas složili skuter... došo je do mene, našli(pardon, našao IVEK kvar) kvar (falio je distancer u čašici, i falila je jedna gumica-ona mala kaj je na samom kučištu).. ivek je car...
btw, shavitili smo danas da se znamo iz srednje... :toothy9: :toothy9:
ugl na dalje, vozim ga kod iveka na održavanje!!
fala još jednom..
kaj se mene tiče, tema može pod lokot...
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: svaka cast
kikac:
dajte ljudi i meni pomozite molim vas,,
ivek_sr:
--- Citat: amirdjonlic - 29 Ožujak, 2012, 15:49:01 --- :icon_thumright: :icon_thumright: svaka cast
--- Kraj citata ---
prebrzo se predao pa mi nije bio neki izazov -.-'
Daci:
--- Citat: kikac - 29 Ožujak, 2012, 13:07:37 ---eee baš mi ja drago da radi ali daj mi pojasni gdje na kučištu,,čega??..molim te malo detaljnije,,ja sam raskopao sve skinuo dizne,,očistio,,ajde ako ti nije teško molim te objasni mi..hvala
kada sam zeleni injektor tj kučište cijelo otpojio i kad dam kontakt gorivo iz zelenog injektora počne curkati,,a pri alnasovanju u isprekidanim valovima šprica i do 40 cm..znači ok je..
--- Kraj citata ---
tebi je očito problem u zelenom injektoru..jer benzin ne smije curit dok se okrene kontak ..tek počne bacat kad se zavergla i to puno dalje od 40 cm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju