Tehnički kutak > Injection

runner 50 pure jet- nemirno radi i teško pali

<< < (8/11) > >>

kikac:
et sutra,,tj.danas ujutro ću skinuti tps i očistiti,,svječica je ganc nova juče kupljena 83kn...ngk cr9e,,upalio mi je nakon verglanja..onak 10tak sekundi i podizao i spuštao ler i onda ga digne nešto jače i krepa i nebi onda ni pod molitvom,,upalio,,a koji plavi injektor??..tj imam samo zeleni sa zelenim štekerom na ubrizgavanju,,a na tps-u je sivi šteker..uh

JosipHGT:
Plavi injektor ti je odma do zelenog..ispred njega na glavi..

kikac:
aha aha našo sam,,i sad to sve očistiti,,u tekučini ili nečim za skidanje masnoče??,,gareži,,meni izgleda čisto..hmmm,,da li se može onako rastavljen zaverglati i vidjeti da li baca gorivo zeleni injektor? a da se nešto pri tome ne skenja? :dontknow:i jel problem kad se kompresor izšarafi da kad se vadi da nešt ne iskoči van i da to ne mogu sastaviti?ma sve budem počistio ko novo da bude..

ivek_sr:

--- Citat: kikac - 27 Ožujak, 2012, 12:17:02 ---aha aha našo sam,,i sad to sve očistiti,,u tekučini ili nečim za skidanje masnoče??,,gareži,,meni izgleda čisto..hmmm,,da li se može onako rastavljen zaverglati i vidjeti da li baca gorivo zeleni injektor? a da se nešto pri tome ne skenja? :dontknow:i jel problem kad se kompresor izšarafi da kad se vadi da nešt ne iskoči van i da to ne mogu sastaviti?ma sve budem počistio ko novo da bude..

--- Kraj citata ---

Možeš tak i provjeravaš ukopčaš zeleni i verglaš i treba ti bacat mlaziće isprekidane... sam neznam koliko daleko moraju bacat neću bubnut da ne ispadnem glup proguglaj. Ali izvadi svećku kad verglaš da ti kompresija ne izbaci plavi van...

kikac:
pozz evo počeo sam totalno raskopavanje,,ali sam izvadio prije crijevo iz dozatora od kompresora pa me interesira koliki pritisak mora imati?,,jer kad verglam iz crijeva jedva da izlazi zrakić,,tj začepim prstom i držim a ne može probiti(da li treba?) kad pustim čuje se pff malo e sad da ne skidam sve da li je to do mogučeg problema?? ??? ??? :help:i ako je na šta trebam paziti,,hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju