problem na runneru 50 pure jet:
prvo: jako teško upali... moram ga verglat 10ak puta po par sekundi da bi primio.. nekad ni tad neče...potroši mi akumulator...nije bitno jel topao ili hladan...ista situacija...
čitao sam dosta po forumu o tom problemu, svašta ste napisali...probao sam danas odspojiti sve senzore počistit i našpricat kontakt sprejom, očistio sam klapnu(potenciometar gasa), očistio sam čašicu ispod injektora, pročistio filter goriva, filter zraka, puhao u crijevo povrata goriva... punio akumulator 3put, spajao na kablove...ništa..ni čmr... i onda to ponovim 10 puta i onda upali...
čak sam i probao palit na start sprej malo, čisto da vidim dal je do goriva, al ništa...
stavio sam novu svječicu, iskru baca konstantno, gorivo dobiva u cilindar, jer kad ga verglam i ne upali, skinem svječicu, malo je mokra, i osjeti se benzin...nije masna previše...
al stvar je u tome da kad ga (najčešće je tako) 5-6 puta zavreglam po 3-4 sec,upali...nekad čak i bez dodavanja gasa... al to je rijetko...
druga stvar: kad ga konačno upalim, onda ko da tu i tamo malo zacukne na leru...u vožnji to nisam primjetio,samo na leru,dok je ajmo reč hladan....
ima ko kakvog iskustva s tim bolestima?