Tehnički kutak > Styling skutera

nabavio kompresor, e sad...

<< < (4/6) > >>

speed:

--- Citat: Leonardo - 15 Travanj, 2008, 19:45:28 ---Ma sve je to ok. i količina boje i kompresor od 25 lit. nama običnim smrtnicima i super nam ispadne, ali kad ti pogleda iskusni autolakirer vidiš da i nije sve tako bajno ma koliko se to nama činilo.

--- Kraj citata ---

ja imam s iskusnim autolakirerom posla vec 10 godina jer mi je bratic i naucio sam puno caka,a u slucaju da se meni neda ili vremenski uvjeti nisu ok,prodjem 100 m od kuce i u komori pobojamo i specemo plastike i boju ;D

Leonardo:

--- Citat: gun_rider - 15 Travanj, 2008, 19:47:35 ---...šta kompresor ima više litara možeš brže radit....

--- Kraj citata ---

Točno tako al sa malim kompresorom više odmaraš neg radiš  :icon_biggrin: ;D, a ja bi najradije to u deset minuta napravio i to komplet od pripreme do slaganja dijelova naravno ofarbanih  :toothy9:. Zato ja to dam svom stricu i udri brigu na veselje

speed:

--- Citat: Leonardo - 15 Travanj, 2008, 19:55:25 ---
--- Citat: gun_rider - 15 Travanj, 2008, 19:47:35 ---...šta kompresor ima više litara možeš brže radit....

--- Kraj citata ---

Točno tako al sa malim kompresorom više odmaraš neg radiš  :icon_biggrin: ;D, a ja bi najradije to u deset minuta napravio i to komplet od pripreme do slaganja dijelova naravno ofarbanih  :toothy9:. Zato ja to dam svom stricu i udri brigu na veselje

--- Kraj citata ---

za kvalitetan posao se ne zuri

keka:
a neam pojma od koliko je litara, eno još mi u autu stoji, ne da mi se ic po njega...električni je uglavnom i navodno se sam puni, sad da li cijelo vrijeme ili kako to tek trebam ispitat...a boju neznam još, sada je žuto crni ,sve žuto ide u neku dr.

http://img247.imageshack.us/img247/8929/skuterph1.jpg

Leonardo:
Ne puni ti se stalno sigurno ovisi kako je naštelan, obično se na 8 bara isključuje. Za boju odlučiš sam i koja ti se najviše sviđa. Ako imaš nekoga znalca na photoshopu i nek ti malo u njem prefarba skuter i vidjet ćeš što ti najviše paše. Tako sam ja napravio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju