Tehnički kutak > Styling skutera
nabavio kompresor, e sad...
gun_rider:
Oviso kako je poštelan, sam se isključuje kad postigne određeni tlak i sam se uključuje kad tlak padne ispod neke vrijednosti koja je poštelana.
Ja imam ovaj od 100 litara, isključuje se na 8 bara pa ga moram sam ručno isključivat kad dođe do 4.5 bara...pa ga uključujem na nekih 3.5 bara...
keka:
dobro likovi, uglavnom naštelam ga na skoro maglu, pazim malo na pritisak...mene zanima kako da ga farbam, tamo oko prednjih svjetala mi se cini dosta zajebano, jer su udubine neke, neznam kako bi oko njih uopce a da ne zaserem, da ne zaspricam previse...nisam još koristio kompresor...treba brzo prelijetati površine ko s sprejem...?
gun_rider:
Pametnije ti je da poštelaš da ti daje manje boje pa da polako nanosiš jer ćeš onako vjerovatno zasrat i curit će ti boja...
keka:
nisam ga još probao naštelavat tak da ne znam šta znači da daje manje boje ali imat ću to na umu kad krenem s radovima...a da li će mi se špric-kit i temeljna dobro uhvatit po ovakvim temp(15 stupnjeva u zg-u) i bez sunca, jer to imam u spreju, a boju cu kompresorom kad naiđe lijepi sunčan dan...
MaLi_OdvALjivAc:
prvo isporbaj na nekom parcetu drveta, plastike svejedno! Ruka ti mora ravnomerno ici levo desno, kako ne bi nabacao previse boje na jedno mesto i ostavio suze!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju