...ja sam siguran da je ovaj SlowRider tibetanac i da mu je pravo ime Tenzin Wangyal Rinpoche. Otkad se je rodio u hramu Mount Kailash, u zapadnom Tibetu instruiran je mržnjom prema svemu kineskom, ne shvačajući da veliki kineski narod na čelu s komunističkom partijom narodne republike Kine donosi napredak zaostalom i patrijahalnom Tibetu...
Dokaz je tome što je SlowRider viđen na više "trance" party-a upražnjavajući tako Bon - tradicionalnu tibetansku religiju, koja koristi energiju zvuka, kako bi svoje sljedbenike dovela u trans, u kojem doživljavaju prosvjetljenje, tzv. yidam i pretvaraju se u demone...
S obzirom na trenutačnu političku situaciju u toj južnoj kineskoj pokrajini i pokušaje zaluđenih tibetanaca da se "odcepe" - tzv yiuyung od majke domovine Kine ( što , mi kao pravi Hrvati, nikako ne možemo razumjeti ) sasvim je razumljiva njegova bezgranična mržnja prema svemu kineskom i svemu što dolazi iz Narodne Republike Kine, usprkos tome što činjenice govore suprotno.....
A činjenice govore da je Baotian, najomiljeniji skuter u hrvata...godinama prodan u največem broju primjeraka......i da ga stotine zadovoljnih vozača i ovog trena veselo voze hrvatskim ulicama pjevušeči omiljeni kineski napjev iz doba "velikog marša"..- Gimungbau Daoling Jangceyang - " Odvezi me na svom skuteru do Žute rijeke"