Općenito > Maxiskuteri

Rabljeni maxi do 2000 € 2200 top

<< < (5/10) > >>

doms:
SportCity ti je skuter ajmo reći "profila" kao i moj kymco agility city kojeg inače vozim. Vozio sam i SportCity prije kupnje ali sam se ipak odlučio za Kymca. Nebitno u ovoj priči. Problem je kod nje što nije baš za duži put. Nije mašina problem već položaj sjedenja. Kao i moj Kymco postaje zamorno nakon cca 100 km. To su skuteri napravljeni za gradske dionice. Bar po mom shvaćanju i osjećaju kičme :). Nisu toliko udobni, mali je vjetrobran (ne znam jel ima veći), položaj sjedanja je "gradski", trpi stražnjica, a i ruke.  U kratko, nisu za duži put.  Sjeo sam na staru apriliu atlantic i premda mi osobno nije lijepa, sama udobnost je neupitna. Tako da za putovanja treba tražiti skuter tog tipa. Bev nisam vozio, ali gledam od znanca svaki dan, i isto mi se ne čini da je za duže pruge, ali možda se varam.

steeef:
sportcity i carnaby koriste iste agregate koi i ovi koje sam ti navel a to su piaggio leader(125 i 200cc) i piaggio quasar (250/300) i kak je doms napisal to su gradski skuteri.
po meni je najoptimalnije za ovo kaj si napisal ubost neki nexus 250..ima mjesta pod sicom dost,stavi se kofer i peri..dok pogledaš uloženo dobiveno,manja rega neg za 400 i jeftinije održavanje,manja potrošnja i skuter je koi je dobar i za grad i za duge pruge.

EdoSP:
imas dobar VX se prodaje na forumu  :icon_biggrin:

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,64542.0.html

noky007:
Kupi beverly  250  :icon_thumright:

runn_it:
Ja sam pred 3 mjeseca nabavio beverly 250 ie 2006god s 21t km za 12000kn. Skut je bio u idealnom stanju, osim sto je ona zastitna plastika malo ostecena, i rega je bila pri kraju, te sam ga za 1700kn registrira.
Mislim da je lakse nac beverlya nego nexusa za te novce, a i beverly smatram boljim zbog vecih kotaca i komoda na samom skuteru.
Jedino nema bas prostora ispod sjedala, ali zato ima fantastican kufer koji se i lako skida ukoliko ga ne zelis vuci za sobom.
Sto se tice masine s 22t km mislim da je u svojim zlatnim danima, treba je malo osluskivati, ali jos radi vrhunski i skuter poteze kao blesav, te po svom lazljivom satu povuce do 150 (oko 130 realno) di se aktivira elektronska blokada.
Za voznju u dvoje sasvim je solidan cak i na duze rute, a potrosnja mu je najbolji adut, tesko je navuc preko 4 litre.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju