Općenito > Maxiskuteri
Rabljeni maxi do 2000 € 2200 top
vanjossi:
ja bi gledao i yamahu t max 500
B.E.R.O.:
--- Citat: vanjossi - 19 Ožujak, 2012, 00:27:15 ---ja bi gledao i yamahu t max 500
--- Kraj citata ---
Po cijeni nisu ni priblizno tu negdje... :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Ali svakako skuter vrijedan spomena.
:notworthy: :notworthy:
steeef:
ako gledas nekaj s master masinom onda je bolji izbor od 06-te godine na dalje..tu su vec poboljsali agregat,digli ga na 492 cc umjesto prijasnjih 460 koi je znal imat problema.
masina 300 se nikak neisplati kod nas jer je rega duplo skuplja nego za 250 a razlika je u malo momenta,snaga i maks brzina su im jednaki..bolja opcija je 250 sa sportski variomatom i perjaj.
za dalje rute u dvoje bolji izbor je nexus ako ti vise lezi sportski kruzer ili x9 ako ti je do udobnosti,prostranosti i komfora.
marinori:
Tks ekipa za sve.... najnovija stvar koja mi je zagolicala maštu je malaguti 400 :frajer: :frajer: :frajer:
ALI
probija mi budžet :'( :'( :'( tj košta 20 000 novaca :sad1: :sad1:
e sad....... isplati li se probiti budžet za tako nešto obzirom da je beštija stara 4 god, prešao 20 000 km sve uredno servisirano i mijenjano, mažen i pažen
ps ja bi ga i probio ali žao mi tako nešto uzet pa da mi stoji na cesti.... jer od nekog zatvorenog prostora ni Z
i da dobio sam još savjete da je bolje možda uzeti sportcity 200 ili carnaby 200 jer su, barem tako tvrdi izvor, pouzdane i dobre mašine jedino što nisu toliko IN ali to nadoknađuju manjom cijenom, i dobrom ciklistikom....
i sad eto
ne da sam u dilemi ili trilemi nego kvatrilemi :trespaf: :trespaf: :trespaf:
vanjossi:
sportcity ti je također super izbor, i cijenovno ne prelazis 2200€
bez obzira koji skuter uzmes ako vec stoji vani, nemoj stediti na nekoj kvalitetnoj ceradi :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju