Općenito > Maxiskuteri
Rabljeni maxi do 2000 € 2200 top
marinori:
Nešto kiša, nešto obaveze
a najviše guštanje..... ali evo i slikica.....
DOMA JE
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Loris Ri:
Ljepo :icon_thumright:
kako ide ta 400cc makina,jos nisam imo prilike vozit?
potrosnja?zadovoljan?
marinori:
Potrošnja ;D trenutno povećana, kaže bivši vlasnik od 4,5 do skoro 8 zavisno od toga kako ga voziš tj maltretiraš, a ja ga trenutno maltretiram skroz :headbang: Mogu reci samo da sam se nekoliko puta našao na stotki ničim izazvan :toothy10: :toothy10: a onda probao i s mozgom to isto čisto da ja vidim kako to ide i mogu ti reći da ideeeeee, laički rečeno od semafora do semafora skoro pa stotka, kad treba preteći povuče bez beda i još ispušta dooobar zvuk :) otprilike kao da je star godinu dvije a ne '07 godište, po zvuku i po još nekim sitnicama je bio ispred svog vremena.. Npr. u pretincu za rukavice utičnica za punjač za hendi, integralno kočenje, svjetlo u kako ja to zovem podguznom bunkeru koji u kombinaciji sa 48l koferom ima više prostora nego neki autići, multi LCD koji sve kaže, dnevnu i ukupnu km, kmh ako ti je malo analogni, rpm, sat, nivo akumulatora, za koliko km je chek oil i naravno kad sjedneš sjediš k'o car :P :P :P
Jedina zamjerka je vizir, kako sam ja visok tako mi vjetar stvara ful veliku buku, tj tuce drito ispod kacige, probao i jeti-cu i integralku ali ista stvar sve je divno dok kazaljka kmh ne pređe 40 a onda orkanska bura i galama, kad se zgrčim i malo pognem muk i tišina. tako da ne znam što da napravim. Mislio sam možda nadoštukat nekako..... Kažem to je jedina zamjerka ali ni toga ne bi bilo da sam recimo 10cm kraći :P
Sve skupa kada se zbroji ja sam prezadovoljan.............
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju