I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa ono sad lakse kurbla ide prema dole,,,koda propadekoji bi bio razlog da nova karika prosviraEDIT: zanemarite sto blica lampica od ulja,, nije otkopcana, sam radim mjesavinu
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
znaci stavio nedavno mhr replica kit s novim klipom i karikamado sad presao snjime cirka 30km i to s 50km/h (frend ga furao i do 90, kreten)skuter sve fino palio do danas,, idem cestom i skuter sam staje, dajem full gass - ne laufa uopce, promijenio zvukdoguram kuci ocistim karb 19 i gljivu e5, skuter upalio al ne vuce uopce promijenim 3 puta dizne, 90, 100, 110 nista od togaotkad mi se to desilo skuter samo promijenio zvukEDIT: upocetku mislio da nema goriva i natocim ga full s smjesom 4%ev video:http://www.youtube.com/watch?v=Ez_6NIZcJQ8&feature=youtu.be
ako ti se ugasio zaribao ti je sigurno, kad se ohladio ti je upalio nema veze sa ciscenjem karba i gljivelekcija da nerazrađen skuter nedaješ nikome
kazem,,sutra cu,,pak nedjelja jejavim sve uz slike
ode sad da vidim, valjda ce se mama smilovati, bio sam na misi
zar ne vidis da smo nestrpljivi? to je 5 min posla