Općenito > Servisi

Cijene servisa

<< < (6/10) > >>

Darky:
Ivandija Osijek
Purejet 50

stavljali cilinder kao 6 sati po cijeni 150kn/sat
cilinder 2500kn
jos zajebali termostat neki uvalili nakon 700 metara motor zakuho al su to besplatno sredili  :icon_thumright:

marin-w:

--- Citat: Ceky - 15 Travanj, 2012, 22:46:10 ---ja onda radim za djabe...

jucer servis Pia NRG
remenje, rolice, svjecica, mjenjanje dekla (golog, prebacivo feder, kurblu), pranje (bloka od remenja, dekla, varimata, kvacila, frge, filtera), mjenjanje el.cok, stelanje frge, slaganje bravice kofera, punjenje akumulatora i dodavanje destl. vode...

za 150 kn

--- Kraj citata ---

Svaka cast. Nadam se da ti je makar dao 200kn i platio cugu  :icon_thumright:

3alfa3:

jucer servis Pia NRG
remenje, rolice, svjecica, mjenjanje dekla (golog, prebacivo feder, kurblu), pranje (bloka od remenja, dekla, varimata, kvacila, frge, filtera), mjenjanje el.cok, stelanje frge, slaganje bravice kofera, punjenje akumulatora i dodavanje destl. vode...

za 150 kn

--- Kraj citata ---

Dobro da nisi morao i platit  :icon_biggrin:

vale_vx:
Radni sat ovlaštenog piaggio servisera u matuljima/rijeci košta 134,15+PDV
Redovni servis izmjene ulja i filtera te kontrole svega na beverly 300IE košta 436,26 sa materijalom, od toga je rad 219,46 (normativ 1,33 sata)
imam račune pred sobom upravo

vanjossi:

jucer servis Pia NRG

za 150 kn

--- Kraj citata ---

za takav posao ni ja ne uzimam više  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju