Općenito > Servisi
Cijene servisa
Loris Ri:
mi mozes pojasnit sta se tocno misli pod servis??
ako je tako ko sta pricas onda bi prvi servis na 1000km,sve zajedno doso oko 450kn,samo za promijenit ulje straznje glavcine....??
ivanm:
skupo je ne brini...
frendu su u ami trade jesenas zamijenili namotaje i naračunali posao 300kn.. namotaji su bili posebna stavka kao roba, sam rad je bio 300kn a znamo ima li jedan sat posla.. njima ima jer računaju vrijeme od kad uveze skuter u radionu plus probna vožnja..
JogFromYamaha:
gle kaj se tice cijene servisa
oni imaju cijene za sat rada
oni imaju fixno formirane radne sate za neke usluge
kod mene pranje fergazera ti ispod 2 sata nebude racunao
izmjena prijenosa (remen mikroremen suste centrala utege) ispod 3-4 sata isto nece racunat
oni zive od 15 minuta srafim 3 sata racunam i to je to
tak dugo dok nema konkurencije tako dugo nece ni biti jeftino
marracc:
ja sam se mislio baavit sa servisom, posto imam sav alat, blokatore, moment kljuc, sve, sve. ali jedino sto me sprjecava je to da su skuteri dosta nepredvidljivi kaj se tice kvarova, a i netko ko toci krivo ulje moze shebat skut, a reci ce da mu je serviser to krivo slozio. ili ak mu se raspadne lager na radilici, pa da mu je opet serviser to nes krivo napravio. kak se izlazi na kraj s takvima ( ako si nevin kao serivser), i da li se daje kakva garancija uopce ili takvo nesto?
Ceky:
ja onda radim za djabe...
jucer servis Pia NRG
remenje, rolice, svjecica, mjenjanje dekla (golog, prebacivo feder, kurblu), pranje (bloka od remenja, dekla, varimata, kvacila, frge, filtera), mjenjanje el.cok, stelanje frge, slaganje bravice kofera, punjenje akumulatora i dodavanje destl. vode...
za 150 kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju