Općenito > Servisi
Cijene servisa
Ceki21:
Domaci serviseri, kak racunate cijene servisa i to ?
Slagal sam neki skuter, cistil frgic, svjecica, mijenjal posudu ulja, remen, rolice, mikro remen, auspuh skidal blokade i farbal - nrg power
Kolko se to cijeni otp ?
JogFromYamaha:
osnovni servis svjecica ciscenje fergazera filtera i stelanje fergazera oko 200kn
farbanje ovisi o plastici cijeni boje kolko treba za pripremu i sl.
mjenjanje ulje prijenosa i izmjena kompletnog prijenosa (remen utezi klizaci suste kuplung,...... pregled svega) oko 200kn
ovlasteni servis ti zasrafi svjecicu i zaracuna 5-6 radnih sati koji se krecu 200-250kn po satu + materijal
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 15 Ožujak, 2012, 21:11:19 ---osnovni servis svjecica ciscenje fergazera filtera i stelanje fergazera oko 200kn
--- Kraj citata ---
Sa svime time (pogotovo pranje i stelanje karba) se nebi zajebavao za 200kn
--- Citat: JogFromYamaha - 15 Ožujak, 2012, 21:11:19 ---mjenjanje ulje prijenosa i izmjena kompletnog prijenosa (remen utezi klizaci suste kuplung,...... pregled svega) oko 200kn
--- Kraj citata ---
Ovo bi radio i za 150kn ;D Zapravo nebi, jer nemam vise alat za to, a i da imam, ne znam jel bi mi se dalo. Al radje to nego drkat po karbu. Ovo je barem posao gdje nemas kaj zajebat i puno razmisljat :icon_biggrin:
fleky911:
--- Citat: JogFromYamaha - 15 Ožujak, 2012, 21:11:19 ---osnovni servis svjecica ciscenje fergazera filtera i stelanje fergazera oko 200kn
farbanje ovisi o plastici cijeni boje kolko treba za pripremu i sl.
mjenjanje ulje prijenosa i izmjena kompletnog prijenosa (remen utezi klizaci suste kuplung,...... pregled svega) oko 200kn
ovlasteni servis ti zasrafi svjecicu i zaracuna 5-6 radnih sati koji se krecu 200-250kn po satu + materijal
--- Kraj citata ---
dns u moto bips u bjelovar sam odvezo od cure aeroxa 2011 godina sa 1200 km na prvi servis...skino je blokade i kao promjenio svjećicu 200 kn..
daRio:
--- Citat: JogFromYamaha - 15 Ožujak, 2012, 21:11:19 ---
--- Kraj citata ---
Ne pretjeruj i ne zbunjuj ljude.
Sve skutere u zadnih 10 godina sam imao nove,servisirao u ovl servisu i nikada nije naplaćeno više od 2 sata a 2 sata je naplaćeno sa razlogom jer je dosta toga rađeno.
Uglavnom je naplaćeno 1 sat,,cca 250 kn.
Za primjer,u petak sam radio servis na 15000 km u ovl. Piaggio servisu i naplaćen je 1 sat u iznosu 264 kn.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju