Općenito > Servisi

Cijene servisa

<< < (3/10) > >>

Ruff Ryder:

--- Citat: daRio - 15 Ožujak, 2012, 21:45:35 ---Može si on na fakturu i napisati promjer i dužinu kujca ako hoće ali idiot je onaj koji popuši i plati takav tačun.
U postu gore sam napisao nešto o tome i čim dobijem kopiju ugovora staviti ću je na forum da ljudi vide šta i kako a ne da ih se guzi kako se kome hoće.

--- Kraj citata ---
ja sam prosle godine u amiu sat platio 140 kn... tak da nemoj pricat.. cim nadem jamstveni list i racun slikat cu ga  :icon_thumright:

Loris Ri:
naso sam racun....134,15kn radni sat

daRio:

--- Citat: Ruff Ryder - 15 Ožujak, 2012, 21:56:26 ---ja sam prosle godine u amiu sat platio 140 kn... tak da nemoj pricat.. cim nadem jamstveni list i racun slikat cu ga  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ključna riječ ti je boldana.
Kad smo već kod toga,cijena sata od 264 kn je iz Ami Trade ali poslovnica Zagreb i to od petka 09.03.2012.

Tomi_ZG:

--- Citat: daRio - 15 Ožujak, 2012, 22:04:58 ---cijena sata od 264 kn je iz Ami Trade ali poslovnica Zagreb i to od petka 09.03.2012.

--- Kraj citata ---
Ja tim fušerima od kad su me za#ebali nebi dal skuter u ruke ni da oni meni plate 264 kn

Loris Ri:
ako je istina onda stvarno nisu normalni...sta je to poskupilo za 100 i vise kn.... :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju