Općenito > Servisi
Cijene servisa
Loris Ri:
--- Citat: daRio - 15 Ožujak, 2012, 21:30:01 ---Ne pretjeruj i ne zbunjuj ljude.
Sve skutere u zadnih 10 godina sam imao nove,servisirao u ovl servisu i nikada nije naplaćeno više od 2 sata a 2 sata je naplaćeno sa razlogom jer je dosta toga rađeno.
Uglavnom je naplaćeno 1 sat,,cca 250 kn.
Za primjer,u petak sam radio servis na 15000 km u ovl. Piaggio servisu i naplaćen je 1 sat u iznosu 264 kn.
--- Kraj citata ---
u rijeci je u ovlastenom piaggio servisu radni sat 125kn ili 150kn...
JogFromYamaha:
onda si odvezi lijepo u moj lokalni servis skuter pa dodi s parama
redovni sat je 200kn za kompliciranije zahvate 250kn to su mu cijene ja nista nemogu do toga
evo ja sam za svog joga dok je bio nov tero ga u yamaha servis di je stavljena nova svjecica meni pod sic, potpis u knjigu i stambilj i 1200kn oduzeto iz depa
jos imam priheftani racun u knjizici vozila i obracunat je "prvi redovni servis"
daRio:
--- Citat: Loris Ri - 15 Ožujak, 2012, 21:37:59 ---u rijeci je u ovlastenom piaggio servisu radni sat 125kn ili 150kn...
--- Kraj citata ---
Neću ulaziti u raspravu da li je to točno ali po ugovoru koji dealeri i serviseri imaju sa Piaggio Hrvatska imaju preciziran je normativ za radove i cijena sata a sa sigurnošću mogu potvrditi da nije ona koju si ti napisao.
Loris Ri:
--- Citat: daRio - 15 Ožujak, 2012, 21:42:47 ---Neću ulaziti u raspravu da li je to točno ali po ugovoru koji dealeri i serviseri imaju sa Piaggio Hrvatska imaju precizirani je normativ za radove i cijena sata a sa sigurnošu mogu potvrditi da nije ona koju si ti napisao.
--- Kraj citata ---
nezz prosle godine u 11.mj. sam vozio jedan motor u servis i sat je bio tako nesto
moram imat negdje racun pa cu pogledat,mozda sam se ja zaje*o...
daRio:
--- Citat: JogFromYamaha - 15 Ožujak, 2012, 21:41:24 ---onda si odvezi lijepo u moj lokalni servis skuter pa dodi s parama
redovni sat je 200kn za kompliciranije zahvate 250kn to su mu cijene ja nista nemogu do toga
--- Kraj citata ---
Može si on na fakturu i napisati promjer i dužinu kujca ako hoće ali idiot je onaj koji popuši i plati takav tačun.
U postu gore sam napisao nešto o tome i čim dobijem kopiju ugovora staviti ću je na forum da ljudi vide šta i kako a ne da ih se guzi kako se kome hoće.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju