slazem se da bi bilo dobro da se ukine ta zabrana 50 km/h... ali nije to uvedeno samo zato jer je motor 50 ccm , to je uvedeno jer je motor tako konstruiran makar on seriski moze ici i 100... kad pogledas ove kineze sa malim kotacima koliko su opasni i nestabilni sa njima... koliko im je produzeno kocenje ...jer ako se ti sa njim zaderes 70 i nesto ti izleti na cestu pa ti sa njim sigurno stani , bila bi odma drukcija prica da si isao 45...ima tu neke racunice kaj se tice 45...
a kad ides 45 i odozada te pogurne neko sa 80, jer je ogranicenje 70 na gradskoj cesti, a ako bi ja isao 70 koliko je ogranicenje, ovaj me nebi pogurao, ima tu neke racunice kaj se tice brze od 50...
U ZG ima.
naravno, na slavonskoj, na bologni prema zapresicu je 70 sve, a ima i jos vise primjera
dajte ljudi neki prijedlog kako bi se to dalo rijesit, nemojte polimizirat, tema je jako jednostavna, ukidanje zabrane od 50 km/h, samo da se zna, ja sam s biciklom iso 67 kad sam se spustao sa Luksica na britanac,i ni jedan zakon nisam prekrsio, a bicikl mi je nestabilniji i ima slabije kocnice od baotijana, vjeruj mi. sad, ja platim regu za skuter, tehnicki, imam vozacku, ali se nesmijem spustata prze od 45 km/h, a sa biciklom smijem, kakva je tu logika? Da skuter nije siguran na 70-80, onda ga nebi takvog radili, nego bi napravili 30 ccm skutere i bok