Općenito > Propisi

Organiziranje prosvjeda zbog zabrane od 50 km/h

<< < (11/16) > >>

3alfa3:

--- Citat: eladio - 15 Ožujak, 2012, 20:44:00 ---da, podrzavam,
smatram taj zakon, kao i onaj drugi koji "kaze da se treba voziti uz rub" , vrlo opasnim..

skuter treba imati tvornicke specifikacije, homologirane, a ne zakonom odredjene  ::) ..
prometni znakovi su ti koji trebaju govoriti gdje se koliko moze voziti..

stvar je poprilicno jasna  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Ovo boldano je problem broj 1. Mali kotaci, a sahtovi velki ko kuca. Opasno. Pogotovo zato jer zakon dozvoljava drugim vozilima da te obilaze vozeci u istoj traci ko i ti. Da ne pricam o soderu kojeg u ovo doba godine ima i koji je bas tu jer ga kotaci auta tamo razgrcu

Grale:

--- Citat: eladio - 15 Ožujak, 2012, 20:44:00 ---da, podrzavam,
smatram taj zakon, kao i onaj drugi koji "kaze da se treba voziti uz rub" , vrlo opasnim..

skuter treba imati tvornicke specifikacije, homologirane, a ne zakonom odredjene  ::) ..
prometni znakovi su ti koji trebaju govoriti gdje se koliko moze voziti..

stvar je poprilicno jasna  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
točno to sam navel ko primjer...uvest da se skuteri recimo pri brzini od 50 kmh testiraju,te ponovo na recimo 70,ako zadovolji uvijet(a uvjeren sam da bi većina modernih skutera zadovoljila),njih registirat pod posebnom vrstom tablice,tak da oni smiju prometovat na cestama di je ograničenja 70-80(znači neke veće avenije,poput slavonske u zg),a skuteri koji prođu zahtjeve pod 50 kmh,a ne na 70,ostaju na maloj tablici i zabranjeno njim je prometovanje bržim cestama...
ali to se nebude nikad dogodilo jer je prezahtjevno mjenjat sad cijeli zakon

3alfa3:

--- Citat: Grale - 15 Ožujak, 2012, 21:04:05 ---točno to sam navel ko primjer...uvest da se skuteri recimo pri brzini od 50 kmh testiraju,te ponovo na recimo 70,ako zadovolji uvijet(a uvjeren sam da bi većina modernih skutera zadovoljila),njih registirat pod posebnom vrstom tablice,tak da oni smiju prometovat na cestama di je ograničenja 70-80(znači neke veće avenije,poput slavonske u zg),a skuteri koji prođu zahtjeve pod 50 kmh,a ne na 70,ostaju na maloj tablici i zabranjeno njim je prometovanje bržim cestama...
ali to se nebude nikad dogodilo jer je prezahtjevno mjenjat sad cijeli zakon

--- Kraj citata ---

Mislim da se i sad to moze izvest. Ne znam kakva je praksa, ali ako homologiras takvo vozilo, regas ga ko motocikl i sve 5. Barem bi tako trebalo bit

Grale:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2012, 21:12:34 ---Mislim da se i sad to moze izvest. Ne znam kakva je praksa, ali ako homologiras takvo vozilo, regas ga ko motocikl i sve 5. Barem bi tako trebalo bit

--- Kraj citata ---
da ali ti treba kategorija...
jednostavno rečeno,nema u tome kruha,jer vozilo je limitirano baš zato da bi ga mogli vozit bez a kategorije...i tu se niš nebude promjenilo

3alfa3:

--- Citat: Grale - 15 Ožujak, 2012, 21:15:50 ---da ali ti treba kategorija...
jednostavno rečeno,nema u tome kruha,jer vozilo je limitirano baš zato da bi ga mogli vozit bez a kategorije...i tu se niš nebude promjenilo

--- Kraj citata ---

NAravno da treba kategorija. I to je normalno. Nisi ocekivao valjda da bi vozio preko 50 km/h legalno sa M kategorijom?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju