Općenito > Propisi

Organiziranje prosvjeda zbog zabrane od 50 km/h

<< < (12/16) > >>

marracc:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2012, 21:12:34 ---Mislim da se i sad to moze izvest. Ne znam kakva je praksa, ali ako homologiras takvo vozilo, regas ga ko motocikl i sve 5. Barem bi tako trebalo bit

--- Kraj citata ---
regas skuter na veliku tablicu, ali ga moras vozit sa A1 kategorijom i vecom, i mozes se vozit bez blokade

--- Citat: eladio - 15 Ožujak, 2012, 20:44:00 ---da, podrzavam,
smatram taj zakon, kao i onaj drugi koji "kaze da se treba voziti uz rub" , vrlo opasnim..

skuter treba imati tvornicke specifikacije, homologirane, a ne zakonom odredjene  ::) ..
prometni znakovi su ti koji trebaju govoriti gdje se koliko moze voziti..

stvar je poprilicno jasna  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

super, kako bi se mogli izborit za promjene u tom zakonu? da li bi bilo dovoljno potpisivat peticije ili bi trebali neki radikalniji potezi?

3alfa3:

--- Citat: marracc - 15 Ožujak, 2012, 21:17:37 ---super, kako bi se mogli izborit za promjene u tom zakonu? da li bi bilo dovoljno potpisivat peticije ili bi trebali neki radikalniji potezi?

--- Kraj citata ---

To ti i ja mogu odgovorit. Nikako. U EU ga nema, pa ga nece bit ni ovdje.

Jedino cemu se mozes nadat kroz koju godinu je voznja 125ccm 4T skutera sa B kategorijom

Grale:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2012, 21:16:37 ---NAravno da treba kategorija. I to je normalno. Nisi ocekivao valjda da bi vozio preko 50 km/h legalno sa M kategorijom?

--- Kraj citata ---
navel sam gore da je potrebna a kategorija za to, i da nema kruha u tome da se taj zakon ukine,jedino nam preostaje da prisvojim europski zakon da se uz položenu b dobiva a1

3alfa3:

--- Citat: Grale - 15 Ožujak, 2012, 21:20:21 ---jedino nam preostaje da prisvojim europski zakon da se uz položenu b dobiva a1

--- Kraj citata ---

To ce se desit kad tad

[R]UNNE[R]:
.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju