Općenito > Propisi

Organiziranje prosvjeda zbog zabrane od 50 km/h

<< < (10/16) > >>

vanjossi:
sumnjam da se u strogom centru moze voziti preko 50, u mom selu jedino obilaznom cestom je dopušteno 70

marracc:
Stvarno nemogu vjerovat, da kad covjek da neki prijedlog koji bi svima  isao u korist, i da se to proba rjesit naidje umjesto na pomoc na odgovaranje. Ja neznam da li je to tako samo na ovom forumu, da se ljudi nadaju boljem ali bez da bi prstom maknuli za boljitak. Stvarno ste me razocarali forumasi, nadao sam se podrsci i nekakvoj akciji, ali nista od toga ocito... :dontknow: :dontknow: :dontknow:

igor.sb:

--- Citat: vanjossi - 15 Ožujak, 2012, 19:51:58 ---sumnjam da se u strogom centru moze voziti preko 50, u mom selu jedino obilaznom cestom je dopušteno 70

--- Kraj citata ---

nisam reko strogi centar, al ulice koje vode kroz grad, bar u osijeku tih par paralelnih sto ima sve ogranicenja 70, 2 trake, 80min moras vozit da ne smetas

pralas:

--- Citat: igor.sb - 15 Ožujak, 2012, 20:07:33 --- 80min moras vozit da ne smetas

--- Kraj citata ---
potpis,bas sam se dana provozo po vukovarskoj i štrosmajerovoj,tamo je ograncenje 70kmh ali morav voziti 80 da ne smetas na cesti...50 voziti na takvim "bržim cestama" nije ugodno,jer te svi proljeću a o obilaznici da i ne govorim

eladio:

--- Citat: marracc - 15 Ožujak, 2012, 00:06:25 ---a zasto? ako je nas zakon kopija austrijskog, a oni su to ukinuli jer nema smisla, a mi smo ostavili jer nasu vladu nije briga za skuterase, najvaznije je naplatit samo. Takodjer bi molio i adimne i osnivace foruma da se izjasne sto misle o ovome i da li su voljni sve to podrzat, jer ipak je ovo njihov forum

--- Kraj citata ---

da, podrzavam,
smatram taj zakon, kao i onaj drugi koji "kaze da se treba voziti uz rub" , vrlo opasnim..

skuter treba imati tvornicke specifikacije, homologirane, a ne zakonom odredjene  ::) ..
prometni znakovi su ti koji trebaju govoriti gdje se koliko moze voziti..

stvar je poprilicno jasna  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju